Gå till sidans huvudinnehåll

Nytt biljettsläpp 23 september

Den 23 september kl. 10.00 släpper vi fler biljetter! Tillsammans med er gläds vi över regeringens meddelande att alla publikbegränsningar tas bort den 29 september. Både publiktaket och avståndet mellan sällskap tas bort. Detta gäller i salongerna, vår restaurang och foajé. Vi är enormt glada över att äntligen få välkomna er tillbaka, fullt ut.

Den 23 september kl. 10.00 släpper vi fler biljetter till föreställningarna under perioden 29 september t.o.m. 31 januari.  

Biljettförsäljningen stängd 15–22 september

Mellan 15–22 september är biljettförsäljningen stängd för föreställningarna under perioden 29 september t.o.m. 31 januari. Vi låser systemet för att göra det redo för att kunna sälja biljetter som vanligt igen. Under dessa dagar kan du inte köpa biljetter, varken via opera.se eller på telefon.

Välkommen tillbaka den 23 september kl. 10!

Tillfällig ombokning p.g.a. covid-19

Vi uppmanar dig som känner minsta sjukdomssymptom att stanna hemma i minst två dagar efter att symptomen har gått över innan du besöker oss. För att underlätta detta har vi tillfälligt ändrat våra ombokningsregler. Det innebär att fram till och med en timme innan föreställningen, kan du boka om till en annan föreställning mot en kostnad av 30 kr per biljett.

Kontakta biljettkassan på tfn 031-13 13 00 eller biljetter@opera.se