Gå till sidans huvudinnehåll

Studentplatser 150 kr.

Genom att registrera dig på Studentlistan får du erbjudanden om att köpa max 2 biljetter för endast 150 kr/st till utvalda föreställningar. Erbjudandet gäller ospecificerad plats i salongen. (Antalet platser och biljetter är begränsat; först till kvarn.)

Att registrera sig är kostnadsfritt. Observera att du behöver registrera dig på nytt varje ny säsong. Max 2 biljett per person och föreställning. Kom ihåg att ta med din studentlegitimation vid besöket.

Kom ihåg!

För att få tillgång till priset Studentlistan måste du vara inloggad med den e-postadress och det lösenord som du valde när du registrerade dig. Om du inte har registrerat dig måste du göra det innan du köper dina biljetter.

Registrering är kostnadsfritt och gäller för spelåret 2022/2023.

Registrera dig här

Så här gör du för att köpa biljetter:

Klicka på knappen "Köp Studentlista-biljetter" för att komma till webbsidan där du ska logga in. Klicka på ”Mina Sidor” i övre högra hörnet. (ikonen med en figur)

Logga in med de användaruppgifter du valde när du registrerade dig på Studentlistan.

Klicka på "Kalender" i övre högra hörnet och välj den föreställning du vill köpa biljetter till. Om det finns biljetter med priset "Studentlista" så kan du välja denna priskategori. Välj dina biljetter – max 2 biljetter per föreställning. Följ instruktionerna för att välja biljetter och genomföra köpet. Du kan betala med kort, Swish eller GöteborgsOperans presentkort.

Du kommer att få ett mejl när nya erbjudanden dyker upp.

Köp Studentlista-biljetter