Bordsbokning
Boka bord till lunch (eller till middag i samband med föreställning) här:
Veckans lunchmeny – serveras vardagar kl. 11.30–14.00. Förboka gärna.
Boka bord till lunch (eller till middag i samband med föreställning) här:
Järpar med bacon, persiljepotatis, rårörda lingon, syrad gurka och gräddig dijonsås
* På måndagar bjuder vi på något litet till kaffet.
Bakad torsk, rödbetor, kapris, svarta vinbär, brynt smör och kokt potatis
Skinnhalstrad kummel med pumpa- och potatispuré, currysmörsås, grillad sallad, cornichoner och fänkålscrudité
Grillad kotlett, potatis- och palsternackspuré, calvadossky, bakad rotselleri och äpple
Stängt
Cannelloni fylld med kronärtskocka och spenat, getostkräm, rostad pumpa samt pumpakärnor
Operans Caesarsallad
Veckans salladstillbehör: räkor 30 kr
Sotad hjorttartar med Karljohanssvampmajonnäs, pommes frites och krämig äggula
Fisk- och skaldjurssoppa smaksatt med saffran och stjärnanis
169 kr
Operans räksmörgås på ekologiskt danskt rågbröd med pepparrots- och citronmajonnäs
198 kr
Dagens hemgjorda glass/sorbet
49 kr
Hemgjord ekologisk chokladtryffel
49 kr
* Är veckans rekommendation en kötträtt, serveras inte den på onsdagar. På onsdagar tar vi ytterligare ett steg i vårt miljöarbete och exkluderar köttprodukter från vår lunchmeny.
E-post restaurang@opera.se
Tel. 031-13 13 00 sedan tryck "3" för att kopplas till restaurangen.
Mån–fre
kl. 9.30–11.30
kl. 12.30–16.00
Hur bokar jag bord i restaurangen?
Kan jag äta i er restaurang utan biljett?
Kan jag förbeställa mat och dryck till pausen?
Serverar ni vegetarisk kost?
Hur gör jag om jag har en matallergi eller matintolerans?
Var ligger Operabaren?
Får jag ta med mig egen mat eller dryck?
GöteborgsOperans Restaurang bär Nordens främsta miljömärkning Svanen och är ansluten till nätverket Hållbara restauranger.