Gå till sidans huvudinnehåll

Under 2022/2023 finns det flera tillfällen att ta med din skolklass till GöteborgsOperan och få uppleva scenkonst i det stora formatet tillsammans med dina elever. Samtal om det ni ska uppleva och har upplevt kan integreras i det dagliga skolarbetet. Observera att antalet platser är begränsat, så först till kvarn.

Skolföreställningar dagtid 2022/2023

Astronaut

I januari 2023 ger vi fyra skolföreställningar av vår hyllade dansföreställning Astronaut på GöteborgsOperans Lilla scen. Skolföreställningen riktar sig till elever från 8 år/årskurs 2-6. Priset är 50 kr per elev. 1 fri lärare per klass. 

Föreställningsdatum:
Tisdag 17/1 kl. 10.30 och 12.30 Slutsåld
Onsdag 18/1 kl. 10.30 och 12.30
Torsdag 19/1 kl. 10.30 och 12.30 Slutsåld

Du bokar genom att ringa 031-131300 eller mejla gruppbiljetter@opera.se. Ange skolans namn, kontaktperson, telefonnummer och postadress vid bokningstillfället. Max 1 klass/bokning. Observera att antalet platser är begränsat; först till kvarn. Observera att vi inte tar emot förhandsbokningar. 

Läs mer om Astronaut här

Rigoletto

Slutsåld

Cabaret

Slutsåld

Kvällsföreställningar med skolpris (110 kr/elev)

Klicka för att läsa mer, se trailers med mera.

Hammer

Slutsåld

La bohème

Slutsåld

Touched

Häftigt dansverk av Johan Inger resp. Imre och Marne Van Opstal.
18 april 2023, kl. 19.00

Cabaret

Slutsåld

Det var en gång på Grand Hôtel

Slutsåld

Bokningsinformation

Du bokar genom att mejla gruppbiljetter@opera.se eller ringa oss på 031-13 13 00. Ange skolans namn, kontaktperson, telefonnummer och postadress vid bokningstillfället.

Vill du få information om våra skolföreställningar?

Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig när vi har en föreställning som vi tror passar just din skolklass.

Guidade turer

Du kan boka en guidad tur för din klass i samband med ert besök för att få en unik inblick bakom kulisserna.

Kontakta guidning@opera.se för information och bokning.

Följ en uppsättning

Vill du och din klass följa en av våra uppsättningar på riktigt nära håll? Först kommer vår teaterpedagog till skolan och har en timmes workshop i klassrummet, sedan kommer ni till oss på GöteborgsOperan och ser vårt hus – och kanske kikar vi in på en repetition – och har en workshop om det som föreställningen handlar om. Vid tredje träffen går vi tillsammans på föreställningen.

Varje samarbete kan se olika ut beroende på vilka tider som passar och vad som händer i huset men visst låter det spännande? Ta kontakt med vår teaterpedagog David Oest på david.oest@opera.se så berättar han gärna mer. Observera att antalet klasser är begränsat – först till kvarn!

Kontakt