Gå till sidans huvudinnehåll

Sponsorer och partners

GöteborgsOperan är ett nav för stadens och regionens näringsliv. För dig som vill stärka och utveckla din position är ett samarbete med oss ett utmärkt val.

”Bra möjligheter till nätverkande, fin miljö, fina arrangemang och föreställningar.”

”Den nya värld som vårt företag har upptäckt i och med sponsringen av GöteborgsOperan skulle jag vilja ge fler möjligheten att upptäcka.”

”Mycket proffsigt och bra samarbete”

”Vårt mål är att använda GöteborgsOperan för att stärka vårt engagemang för kulturen i Göteborg, för att fördjupa våra kundrelationer och dela exceptionella upplevelser med våra kunder.”

— Sponsorer, 2019

GöteborgsOperan är ett av Sveriges starkaste varumärken inom kultur- och nöjesbranschen, och ett nav för stadens och regionens näringsliv alltsedan invigningen 1994. Vår erfarenhet av att samarbeta med Göteborgs främsta företag, bolag och näringsidkare är välrenommerad.  

Tillsammans med våra samarbetspartners och sponsorer stödjer och utvecklar vi ett rikt kulturliv som gör Göteborg och Västra Götaland till en konkurrenskraftig region att leva, arbeta och verka i. Vi står för stabilitet genom djärva val, nya arbetssätt och upplevelser i världsklass.  

GöteborgsOperan har över 300 000 besökare årligen. Det ger unika möjligheter för dig som sponsor att exponera ditt varumärke och förknippas med vår framträdande roll inom både den regionala och den internationella scenkonstvärlden. Du når en attraktiv, bred och köpstark målgrupp och får samtidigt möjlighet att nyttja vårt unika hus som mötesplats för att stärka personliga relationer – externa och interna.

Läs mer om fördelarna med att sponsra GöteborgsOperan

Huvudsponsorer

Volvo