Gå till sidans huvudinnehåll

Som en av våra två hovmästare ingår du i ett väl sammansvetsat team där du är en viktig del av vår verksamhet. I rollen som hovmästare ingår bl.a. att arbetsleda personalen under ditt pass, att vara delaktig i att utveckla personalgruppen och verksamheten, lära upp nyanställda, och visst administrativt arbete som schemaläggning mm.

GöteborgsOperans restaurang ligger i fantastiska lokaler i operahusets vackra foajé och har många gäster i omlopp. Under restaurangens paraply finns flera olika verksamheter. Här serveras lunch på vardagar, à la carte i samband med föreställning, en Operabar med egen meny och vid tillfälle arrangeras större evenemang och banketter. Sommartid öppnar vi populära Sommerverandan med bästa solläget vid älvens strand.

GöteborgsOperans restaurang är Svanenmärkt och ett stort miljöengagemang genomsyrar det dagliga arbetet.

Vi erbjuder ett spännande arbete, med bra arbetstider och förmånliga avtal.

Du har:

  • Relevant utbildning inom hotell och restaurang
  • Minst 3 års erfarenhet som hovmästare på à la carte-restaurang

Det är meriterande om du har goda kunskaper om dryck och destillerade drycker samt erfarenhet av arbetsledning.

Tjänsten är ett vikariat om 100% t.o.m 31/8 2025 med möjlighet till förlängning. Önskad start den 1/12 2024. Arbetet är förlagt både dag-, helg- och kvällstid. Scen- och Films kollektivavtal gäller.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och goda referenser.

GöteborgsOperan eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Sista ansökningsdag 2024-10-11.

Ansök här

 

Kontakt

Kristina Hauge, restaurangchef
Tfn 031-108 211

Facklig företrädare
Lena Lavén, Fackförbundet scen och film
Tfn 031-108 000