Gå till sidans huvudinnehåll

Med fantastiska lokaler i GöteborgsOperans vackra foajé finns GöteborgsOperans restaurang, i en kreativ och offentlig miljö med många gäster i omlopp.

I restaurangen serveras lunch på vardagar, à la carte i samband med föreställning och vid tillfälle arrangeras större evenemang och banketter. I Operabaren jobbar du sida vid sida med gäster och kollegor och sommartid håller vår populära Sommarveranda öppet.

GöteborgsOperans restaurang är Svanenmärkt och ett stort miljöengagemang genomsyrar det dagliga arbetet.

Vi söker dig som sätter gästens bästa i fokus och som vill vara delaktig i att skapa en fulländad upplevelse för våra restaurang- och operabesökare. Ditt ansvarsområde är caféverksamhetens utbud som du ansvarar för att löpande utveckla och förnya. Arbetsuppgifter som ingår är planering, bakning, mack-beredning och receptutveckling och i tjänsten finns stora möjligheter att testa nya idéer och utvecklingsförslag till caféverksamheten.

Du är driftig, kreativ och ansvarstagande och har höga ambitioner i såväl tillagning som presentation och du har intresse för ett ekologiskt kök. Du gillar att arbeta självständigt i ett högt tempo och har god planeringsförmåga. Som person är du flexibel, mån om att arbetet fungerar väl i arbetsteamet och du bidrar till en god stämning på jobbet.

Du som söker skall ha minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet som konditor. Har du utbildning, eller erfarenhet av arbete som kallskänka så är det meriterande.

Arbetet är förlagt dagtid, helg- och kvällstid, oftast inte senare än till kl 20.00.

Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid t.o.m juni 2022. Tillträde i oktober 2021 eller enligt överenskommelse.

 

Klicka här för lämna din ansökan

Sista ansökningsdag är 31 juli 2021.
Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Kontakt

Lirim Kurtisi, Caféchef, 031-10 82 13
Johan Roos, Kökschef, 031-10 82 14
Josefin Migas, HR-specialist, 031-10 80 62

Facklig företrädare
Simon Engmalm, Fackförbundet Scen och Film, vxl 031-10 80 00