Gå till sidans huvudinnehåll

Med fantastiska lokaler i operahusets vackra byggnad finns GöteborgsOperans personalmatsal, i en kreativ och offentlig miljö med många gäster i omlopp.

Vi söker dig som är serviceinriktad, sätter gästens bästa i fokus och som vill vara delaktig i att skapa en fulländad upplevelse för våra kollegor som äter i personalmatsalen.

Du gillar att arbeta självständigt i ett högt tempo samtidigt som du har god samarbetsförmåga och är mån om att arbetet fungerar väl i arbetsteamet. Som person är du initiativrik, flexibel och har ett gott humör. Vi erbjuder ett spännande arbete, med varierande arbetstider och förmånliga avtal, i en kreativ och offentlig miljö med många gäster i omlopp.

Arbetsuppgifter: Smörgås- och salladsberedning, bakning, kassahantering. Utveckla vårt utbud och driva verksamheten framåt.

Du som söker skall ha minst 3 års dokumenterad yrkeserfarenhet av mathantering och servering. Kassavana är meriterande.

Arbetet är förlagt både dag-, helg- och kvällstid och Fackförbundet Scen och Films kollektivavtal gäller. Tjänsten är på timmar men möjlighet till en fastanställning.

GöteborgsOperan eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten. Att du har intresse för de konstarter huset representerar är av stort värde.

 

Lämna din ansökan här

Sista ansökningsdag är den 16/8. Intervjuer sker löpande.

 

Kontakt

Kristina Hauge, Restaurangchef, 031-10 8211
Josefin Migas, HR-specialist , 031-10 8062

Facklig företrädare

Simon Engmalm, Fackförbundet Scen och Film, vxl 031-10 8000