Gå till sidans huvudinnehåll

Med fantastiska lokaler i operahusets vackra foajé finns GöteborgsOperans restaurang, i en kreativ och offentlig miljö med många gäster i omlopp.

Under restaurangens paraply finns många olika verksamheter. Här serveras lunch på vardagar, à la carte i samband med föreställning, Operabaren med egen meny och vid tillfälle arrangeras större evenemang och banketter. Sommartid öppnar vi populära Sommarverandan med bästa solläget vid älvens strand. GöteborgsOperans restaurang är Svanenmärkt och ett stort miljöengagemang genomsyrar det dagliga arbetet.

Vi söker dig som är serviceinriktad, sätter gästens bästa i fokus och som vill vara delaktig i att skapa en fulländad upplevelse för våra restaurang- och operabesökare.

Du gillar att arbeta självständigt i ett högt tempo samtidigt som du har god samarbetsförmåga och är mån om att arbetet fungerar väl i arbetsteamet. Som person är du initiativrik, flexibel och har ett gott humör. Vi erbjuder ett spännande arbete, med bra arbetstider och förmånliga avtal, i en kreativ och offentlig miljö med många gäster i omlopp.

Du som söker skall ha minst 3 års dokumenterad yrkeserfarenhet av servering.

Det är meriterande om du har restaurangutbildning samt goda kunskaper om dryck och destillerade drycker. 

Vikariatet är 75% från den 1 oktober 2021 t.o.m den 30 juni 2022 med möjlighet till förlängning.

Extrapersonal - tillträde enl överenskommelse. Skriv gärna i ansökan om du bara är intresserad av vikariatet eller som extrapersonal.

GöteborgsOperan eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten. Att du har intresse för de konstarter huset representerar är av stort värde.

Arbetet är förlagt både dag-, helg- och kvällstid och Fackförbundet Scen & Films kollektivavtal gäller. 

Lämna din ansökan här

Sista ansökningsdag 2021-09-25

 

Kontakt

Hovmästare, 031-10 82 08
HR-specialist Josefin Migas, 031-10 80 62

Facklig företrädare

Simon Engmalm, Fackförbundet Scen och Film, 031-10 80 00