Förrätter
- Belgiskt våffla med kycklinglevermousse, syrad lök, riven tegelost och krispig lök. 189 kr
- Musselbakad vit sparris, smörsås med laxrom och gräslök, ramslöksolja och kavringssmul. 189 kr
- Rostad tomatgazpacho, burrata, krutonger, gurkolja. 179 kr
Varmrätter
- Kummelrygg, risotto med grön sparris, sallad på rå hyvlad sparris, zucchini och rivet havssmör. 335 kr
- Gnocchi med ramslökspesto, murklor, pinjenötter samt grillad vit sparris. 295 kr
- Brässerat fläsklägg, kryddig morotspuré, steksky med calvados, plommon och vinägerbakat äpple. 335 kr
Dessert
- Vaniljbakad rabarber, hallon- och limeconsommé med vispad mascarponemousse samt macaron. 139 kr
- Fryst moccamousse, bakad chokladterrin, kolasås och saltrostade hasselnötter. 139 kr
- Operans urval av ekologiska ostar med kvällens tillbehör. 169 kr
- Kvällens glass/sorbet. 79 kr
- Operans chokladtryffel med kvällens smak. 59 kr
Köksmästarens rekommenderade meny, 645 kr
- Musselbakad vit sparris, smörsås med laxrom och gräslök, ramslöksolja och kavringssmul
- Kummelrygg, risotto med grön sparris, sallad på rå hyvlad sparris, zucchini och rivet havssmör
- Vaniljbakad rabarber, hallon- och limeconsommé med vispad mascarponemousse samt macaron
Operans gröna meny, 585 kr
- Bakad vattenmelon, syltad pepparrot, cashewmajonnäs, rädisor och wasabivinägrett
- Frittata med potatis och blomkål, jalapeñomajonnäs, riven sommartryffel, bakad knipplök och kikärtsflarn
- Jordgubbsbavaroise, rabarberkräm, vispad vit choklad- och ingefärsganache med mördegsflarn
Med reservation för eventuella prisändringar.