Gå till sidans huvudinnehåll

Veckans lunchmeny (v. 19)

Dagens rätt

Pris
149 kr (kl. 11.30–13.15)
129 kr (kl. 13.15–14.00)

Måndag

Coq au vin på bakat kycklinglår serveras med potatispuré och bakade morötter.

* Krämig matvete med friterad mozzarella, rostad blomkål, syltad tomat och brynt smör.

Tisdag

Örtbakad torsk serveras med puré på potatis och pumpa samt fänkålsconfit och tomatvinägrett.

* Grillade asiatiska biffar med picklad rättika, melonsalsa, koriander och jasminris.

Onsdag

Halstrad kolja med saffransrisotto, grillad sparris, vårlök och vitlökstekt broccoli.

* Vegetarisk gryta med bönor, spiskummin, chili och tomat, gurka, vitlöksyoghurt och örtrostad potatis.

Torsdag

Stängt

Fredag

Stängt

* Lakto-ovo vegetariskt alternativ

 

Veckans special, 189 kr

Grillad flankstek med örtsmör, tomatsallad och pommes.

 

Alltid på Operan

Fisk- och skaldjurssoppa smaksatt med saffran och stjärnanis.
169 kr

Räksmörgås på ekologiskt danskt rågbröd med pepparrots- och citronmajonnäs.
198 kr

 

Dessert

Dagens hemgjorda glass/sorbet
49 kr

Hemgjord ekologisk chokladtryffel
49 kr

Matallergi eller intolerans

Berätta gärna för vår café-, bar- eller restaurangpersonal om eventuell matallergi eller matintolerans innan du beställer mat och dryck.

I restaurangen, Operabaren och vårt café finns alltid lakto-ovo-vegetariska alternativ på menyn. Har du andra önskemål, t ex vegankost, eller om du behöver någon form av specialkost får du gärna kontakta oss i förväg på tel 031-13 13 00 eller restaurang@opera.se.

Vi gör alltid vårt bästa för att tillmötesgå våra gästers önskemål.

Kontakta GöteborgsOperans Restaurang

E-post restaurang@opera.se
Tel. 031-13 13 00 sedan tryck "3" för att kopplas till restaurangen.

Telefontider bokningsservice

Mån, tis, tors, fre kl. 14.00–16.00
Ons, lör, sön Stängt