Meny
Serveras i restaurangen före opera, musikal och konsert.
Boka bord här
Köksmästarens rekommenderade meny, 645 kr
- Musselbakad vit sparris, smörsås med laxrom och gräslök, ramslöksolja och kavringssmul
- Kummelrygg, risotto med grön sparris, sallad på rå hyvlad sparris, zucchini och rivet havssmör
- Vaniljbakad rabarber, hallon- och limeconsommé med vispad mascarponemousse samt macaron
À la carte-meny
Förrätter
Belgiskt våffla med kycklinglevermousse, syrad lök, riven tegelost och krispig lök
189 kr
Musselbakad vit sparris, smörsås med laxrom och gräslök, ramslöksolja och kavringssmul
189 kr
Rostad tomatgazpacho, burrata, krutonger, gurkolja
179 kr
Varmrätter
Kummelrygg, risotto med grön sparris, sallad på rå hyvlad sparris, zucchini och rivet havssmör
335 kr
Gnocchi med ramslökspesto, murklor, pinjenötter samt grillad vit sparris
295 kr
Brässerat fläsklägg, kryddig morotspuré, steksky med calvados, plommon och vinägerbakat äpple
335 kr
Dessert
Vaniljbakad rabarber, hallon- och limeconsommé med vispad mascarponemousse samt macaron
139 kr
Fryst moccamousse, bakad chokladterrin, kolasås och saltrostade hasselnötter
139 kr
Operans urval av ekologiska ostar med kvällens tillbehör
169 kr
Kvällens glass/sorbet
79 kr
Operans chokladtryffel med kvällens smak
59 kr
Med reservation för eventuella prisändringar.