Meny 1
Gäller fram till och med 28 november
Meny 1 serveras i restaurangen före opera, musikal och konsert.
Boka bord här
Smaragdmenyn (Köksmästarens rekommenderade meny)
625 kr
Havskräftsconfit, rostad tomat, forellrom, persiljemajonnäs och musselbuljong
Bakad torskrygg, gräddkokt savojkål, brandade-krokett, grönt äpple och picklad svamp
Bananmousse, dulceykräm, vaniljganache, karamelliserad choklad och vaniljmaräng
Operans gröna meny
595 kr
Svamp- och cheddarkrokett, syrad gurka, stuvad svamp och syltade senapsfrön
Rostad kålkräm, saltbakad rotselleri, gulbeta, getostskum, porterrostad mandel och salt honeycomb
Bananmousse, dulceykräm, vaniljganache, karamelliserad choklad och vaniljmaräng
À la carte-meny
Förrätter
Havskräftsconfit, rostad tomat, forellrom, persiljemajonnäs och musselbuljong 189 kr
Svamp- och cheddarkrokett, syrad gurka, stuvad svamp och syltade senapsfrön 179 kr
Tjälknöl på älg, potatiskräm, picklad potatis och hjortron 189 kr
Varmrätter
Bakad torskrygg, gräddkokt savojkål, brandade-krokett, grönt äpple och picklad svamp 325 kr
Oxfilé från gröna gårdar, cheddarostfylld potatis, rivet tryffelsmör, madeirasky, svamp och haricots verts 345 kr
Rostad kålkräm, saltbakad rotselleri, gulbeta, getostskum, porterrostad mandel och salt honeycomb 295 kr
Dessert
Bananmousse, dulceykräm, vaniljganache, karamelliserad choklad och vaniljmaräng 129 kr
Vispad punsch- och vaniljmousse, bakade blåbär, kardemummasmulor, blåbärsglass och citroncurd 129 kr
Urval av ekologiska ostar med kvällens tillbehör 169 kr
Kvällens glass/sorbet 79 kr
Chokladtryffel med kvällens smak 59 kr
Med reservation för eventuella prisändringar.