Förrätter
- Skaldjursbisque med sotad havskräfta, krondillsgelé, äpple och råhyvlad fänkål. 189 kr
- Oxtartar på svenskt yttterlår, bakad äggula, rökig dijonnaise, kapris och syrad lök. 189 kr
- Rökt, riven rödbeta med chèvreskum, syltade kantareller, riven pepparrot och honungssmul. 179 kr
Varmrätter
- Halstrad gös, yuzybakad pak choi, fänkål, potatis, smörkokta gulbetor och sandefjordssås. 335 kr
- Gårdslamm och lammkorv, surkålspuré, kryddsmör och lammsky. 335 kr
- Dumpling med svamp och jordärtskocka, skogsbuljong, sjökorall, rökt champinjon, chiliolja och zucchini. 295 kr
Dessert
- Blåbärsbavaroise, limesponge, lemoncurd och rostad vitchokladkräm. 139 kr
- Chokladfabrikörens kolafrasiga körsbärschoklad (Kolamördegstartelett, chokladbavaroise och körsbärssorbet). 139 kr
- Operans urval av ekologiska ostar med kvällens tillbehör. 169 kr
- Kvällens glass/sorbet. 79 kr
- Operans chokladtryffel med kvällens smak. 59 kr
Köksmästarens rekommenderade meny, 645 kr
I musikalen Roald Dahls Charlie och chokladfabriken kan ingen hindra den tuggummituggande Violet från att testa Willy Wonkas prototyp för ett tuggummi som ersätter alla smaker i en trerätters middag. Det slutar förfärligt för den stackars Violet, och vi rekommenderar på det skarpaste en klassisk välsmakande trerättersmeny i stället för uppfinnarens påhitt.
- Oxtartar på svenskt yttterlår, bakad äggula, rökig dijonnaise, kapris och syrad lök.
- Halstrad gös, yuzybakad pak choi, fänkål, potatis, smörkokta gulbetor och sandefjordssås.
- Blåbärsbavaroise, limesponge, lemoncurd och rostad vitchokladkräm.
Operans gröna meny, 585 kr
- Rökt, riven rödbeta med chèvreskum, syltade kantareller, riven pepparrot och honungssmul.
- Dumpling med svamp och jordärtskocka, skogsbuljong, sjökorall, rökt champinjon, chiliolja och zucchini.
- Blåbärsbavaroise, limesponge, lemoncurd och rostad vitchokladkräm.
Med reservation för eventuella prisändringar.