Gå till sidans huvudinnehåll

Kommer du se en dansföreställning? Klicka här för dansmenyn.

Boka bord här

 

Förrätter

  • Belgiskt våffla med kycklinglevermousse, syrad lök, riven tegelost och krispig lök. 189 kr
  • Musselbakad vit sparris, smörsås med laxrom och gräslök, ramslöksolja och kavringssmul. 189 kr
  • Rostad tomatgazpacho, burrata, krutonger, gurkolja. 179 kr

 

Varmrätter

  • Kummelrygg, risotto med grön sparris, sallad på rå hyvlad sparris, zucchini och rivet havssmör. 335 kr
  • Gnocchi med ramslökspesto, murklor, pinjenötter samt grillad vit sparris. 295 kr
  • Brässerat fläsklägg, kryddig morotspuré, steksky med calvados, plommon och vinägerbakat äpple. 335 kr

 

Dessert

  • Vaniljbakad rabarber, hallon- och limeconsommé med vispad mascarponemousse samt macaron. 139 kr
  • Fryst moccamousse, bakad chokladterrin, kolasås och saltrostade hasselnötter. 139 kr
  • Operans urval av ekologiska ostar med kvällens tillbehör. 169 kr
  • Kvällens glass/sorbet. 79 kr
  • Operans chokladtryffel med kvällens smak. 59 kr

 

Köksmästarens rekommenderade meny, 645 kr
  • Musselbakad vit sparris, smörsås med laxrom och gräslök, ramslöksolja och kavringssmul
  • Kummelrygg, risotto med grön sparris, sallad på rå hyvlad sparris, zucchini och rivet havssmör
  • Vaniljbakad rabarber, hallon- och limeconsommé med vispad mascarponemousse samt macaron
Operans gröna meny, 585 kr
  • Bakad vattenmelon, syltad pepparrot, cashewmajonnäs, rädisor och wasabivinägrett
  • Frittata med potatis och blomkål, jalapeñomajonnäs, riven sommartryffel, bakad knipplök och kikärtsflarn
  • Jordgubbsbavaroise, rabarberkräm, vispad vit choklad- och ingefärsganache med mördegsflarn

Med reservation för eventuella prisändringar.

Kontakta GöteborgsOperans Restaurang

E-post restaurang@opera.se
Tel. 031-13 13 00 sedan tryck "3" för att kopplas till restaurangen.

Telefontider bokningsservice

Mån, tis, tors, fre kl. 14.00–16.00
Ons, lör, sön Stängt