Veckans lunchmeny (v. 45)
Dagens rätt
Pris
159 kr (kl. 11.30–13.15)
139 kr (kl. 13.15–14.00)
* = Lakto-ovo vegetariskt alternativ.
Måndag
Schnitzel Cordon Bleu med citron- och kaprissmör, ärtor, skysås samt örtrostad potatis
Grillad tofu med chimichurri, nudelwok och chilimajonnäs*
Tisdag
Dillbakad kummel, rödbetscrème, friterad kapris, riven pepparrot, kokt potatis och brynt
hasselnötssmör
Risonisallad med betor, halloumi, svampkrokett och vitlöksyoghurt*
Onsdag
Halstrad gravadlax med senapsstuvad grönkål, citron, syrad morot och rostad kulpotatis
Friterad ost med kall äggsås, citron, blomkål och dillkokt potatis*
Torsdag
Friterad sej med skagenröra, bakad hjärtsallad samt dill- och vinägerkokt potatis
Rödbetslasagne med getost, tzatziki, ruccolasallad och solroskärnor*
Fredag
Boeuf Bourguignon med syltlök, rökt sidfläsk, svamp och potatispuré
Råraka med smörstekta betor och friterad halloumi*
Veckans special 198 kr
Långbakad plockad oxkind, risotto milanese, bakade lökar och tomatvierge
Alltid på Operan
Fisk- och skaldjurssoppa smaksatt med saffran och stjärnanis.
179 kr
Räksmörgås på ekologiskt danskt rågbröd med pepparrots- och citronmajonnäs.
209 kr
Dessert
Dagens hemgjorda glass/sorbet
59 kr
Hemgjord ekologisk chokladtryffel
49 kr

