Veckans lunchmeny (v. 3)
Dagens rätt
Pris
159 kr (kl. 11.30–13.15)
139 kr (kl. 13.15–14.00)
* = Lakto-ovo vegetariskt alternativ.
Måndag
Köttbullar med potatispuré, gräddsås, råröda lingon och inlagd persiljegurka
Het black bean burger med kimchi, bbq dressing, syrad lök och pommes*
Tisdag
Bakat kycklinglår, dragonrisotto, bakad blomkål, hyvlad parmesan och brynt sojasmör
Thai currygryta, friterad tofu, naan och jasminris*
Onsdag
Ångad fisk med äggsås, dillslungad potatis, syrad lök och smörkokta sockerärtor
Råraka med gratinerad getost, glaserade betor, äpple och spenat*
Torsdag
Bakad sej med gubbröra, dillfriterade potatis, grillad citron och smörstekt majs
Ungsbakad rödbeta med rostad rotselleripuré, getost, brynt smör vinaigrette och mandel*
Fredag
Beef bourguignon med rökt sidfläsk och potatis- och palsternackspure samt bakad lök
Vegbiffar med timjanrostade rotsaker, gräddsås, gelé och kokt blomkål*
Veckans special 198 kr
Biff Rydberg med senapskräm, äggula och smörkokt lök
Alltid på Operan
Fisk- och skaldjurssoppa smaksatt med saffran och stjärnanis.
179 kr
Räksmörgås på ekologiskt danskt rågbröd med pepparrots- och citronmajonnäs.
209 kr
Dessert
Dagens hemgjorda glass/sorbet
59 kr
Hemgjord ekologisk chokladtryffel
49 kr

