Gå till sidans huvudinnehåll

Bli partner

Vill du göra skillnad och stärka ditt företags identitet i gott sällskap? Ett partnerskap med GöteborgsOperan innebär unika möjligheter. Tillsammans med oss på GöteborgsOperan når ni årligen både vår fysiska publik om 300 000 besökare och vår digitala publik om 850 000. Det är en bred, inflytelserik och köpstark målgrupp.

Genom partnerskapet är ni med och stärker regionens och stadens attraktionskraft genom ett rikt och inspirerande kulturliv. Tillsammans bidrar vi till att göra scenkonsten, och allt det goda som följer med den, tillgänglig för fler. En levande region får dessutom kompetenta medarbetare att trivas, och lockar studenter, talanger och entreprenörer.

Välkommen in i Operans värld där människor möts och fantasier blir till upplevelser!

Huvudpartner

I våra mest skräddarsydda avtal utgår vi från hur vi bäst samverkar för att nå våra respektive mål. Vi planerar tillsammans för att skapa de bästa aktiviteterna som gör störst nytta.

För våra huvudpartner öppnar vi dörrarna till unika möjligheter – som exempelvis en helabonnerad föreställning eller hela Operan för er själva för en dag. Förlägg en arbetsdag till Operan för företaget eller avdelningen, eller ta med personalen på en unik guidad tur.

Kontakta oss för att se vad just vi kan göra tillsammans.

 

Engagemangspartner

För er vars hjärta klappar extra starkt för hållbarhet, digital innovation, barn och unga eller GöteborgsOperans danskompani.

Som namnet anger går vi djupare in i en viss verksamhet och arbetar igenom mål och medel. Här ser vi ofta aktiviteter där 1+1 blir 3 när vi samverkar. I denna form av partnerskap utvecklas vi tillsammans och skapar nya former för hur vi skapar nytta och gör scenkonsten tillgänglig för fler. När vi hittar det självklara i partnerskapet blir det ofta lätt att göra rätt. Välkommen att förändra världen med oss.

Kontakta oss så skräddarsyr vi ett paket som passar er verksamhet.

 

Premiumpartner & Partner

Som premiumpartner eller partner gör vi det enkelt för dig att få del av GöteborgsOperans upplevelser. Välj något av våra fasta paket och luta dig tillbaka.

Både premiumpartner och partner får association och synlighet i GöteborgsOperans foajé, på opera.se och i det tryckta säsongsprogrammet. Du får tillgång till våra premiärer, tillfällen att bjuda in personal och kunder samt inbjudningar till vårt partnernätverk där vi träffas för frukostar, ambassadörsmiddag och vår mycket uppskattade Festkväll. Låt oss skämma bort dig! Nedan ser du några exempel på hur.

Premiumpartner

 • 150 biljetter i en mix av opera, dans och musikal
 • 10 Guldkvällspaket
 • 20 luncher i GöteborgsOperans restaurang
 • 30 biljetter till GöteborgsOperans årliga festkväll tillägnad våra partner
 • 3 företags-/personalevents per år med VIP-tur bakom kulisserna
 • Möjlighet att arrangera jullunch eller julfest i foajén
 • Eventplanering
 • 50 kulturhjältebiljetter och synlighet som kulturhjälte* i foajén
 • Inbjudan till nätverksträffar med partner och vänner till GöteborgsOperan

Partner

 • 50 biljetter i en mix av opera, dans och musikal
 • 10 Guldkvällspaket
 • 20 luncher i GöteborgsOperans restaurang
 • 20 biljetter till GöteborgsOperans årliga festkväll tillägnad våra partner
 • 20 kulturhjältebiljetter och synlighet som kulturhjälte* i foajén
 • Inbjudan till nätverksträffar med partner och vänner till GöteborgsOperan

 

*Kulturhjälte

Genom partnerskapet bidrar ni till mer kultur till fler. I partnerskapet donerar ni kulturhjältebiljetter som möjliggör för den som är nyfiken på GöteborgsOperan att boka fria biljetter i ert företagsnamn. Vi lyfter er som kulturhjältar i foajén och ni kan lyfta ert samhällsengagemang i er kommunikation.

Kontakt

Eva Essvik

Chef Näringslivssamarbeten, partnerskap och digital innovation

eva.essvik@opera.se