Gå till sidans huvudinnehåll

Dekorsnickare

Till vårt snickeri söker vi nu en ny medarbetare på heltid. Som dekorsnickare arbetar du både i snickeriet på GöteborgsOperan i centrum och i vårt produktionscenter beläget på Hisingen. Sista ansökningsdag 2024-06-13.

Mer info och ansökan

 

Extra café- och garderobspersonal

Anställningen är för extra behov (timavlönad) i olika omfattning med start i september och arbetet är förlagt på helg- och kvällstid. Sista ansökningsdag 2024-07-17.

Mer info och ansökan

 

Koordinator till Kostym, Mask och Påkläderiet

Som koordinator arbetar du från teknisk kollationering till fine, inom och mellan produktioner på enheten. Arbetet består av att planera, koordinera, administrera och dokumentera arbetet med våra produktioner. Sista ansökningsdag 2024-08-11.

Mer info och ansökan

 

Finns det inga lediga tjänster som du är intresserad av?

Nedan kan du skicka en intresseanmälan och registrera ditt CV genom rekryteringsystemet Varbi.

Teaterteknik, tillverkning, administration, foajé eller restaurang: Är du intresserad av tjänster inom teaterteknik, tillverkning, administration, foajé eller restaurang kan du registrera din spontanansökan här.

Musikalartist: Är du intresserad av att arbeta hos oss som musikalartist kan du registrera din spontanansökan här.

Statist: Är du intresserad av att arbeta hos oss som statist kan du registrera din spontanansökan här.

Operasångare, orkestermusiker eller dansare: Är du intresserad av att arbeta hos oss som operasångare, orkestermusiker eller dansare i vårt danskompani, var vänlig mejla personal@opera.se.

Om GöteborgsOperan

GöteborgsOperans vision är att bli ett av norra Europas ledande operahus. Vi arbetar med en bred repertoar av opera, dans, musikal samt konserter. GöteborgsOperan AB är ett helägt bolag inom Västra Götalandsregionen med ca 500 årsanställda. Totalt ges på Stora och Lilla scenen samt i regionen ca 350 föreställningar per år för ca 250 000 besökare. Vi omsätter ca 500 miljoner kronor. GöteborgsOperan är en mångkulturell arbetsplats med ungefär lika många kvinnor som män anställda.

 

A stage hand works clearning the stage - photo taken from a low angle up towards the stage lights in the roof.

I bild:  Michael Mennell|Foto:  Mats Bäcker