Gå till sidans huvudinnehåll

Konstruktör / Set Design Engineer

Vi söker nu en erfaren konstruktör till vår verkstadsavdelning i den tekniska sektionen bestående av ca 25 personer. Avdelningen är uppdelad i olika grupper bestående av snickare, smeder, dekormålare, tapetsör, specialeffekter, rekvisitörer och där du blir en av 3 konstruktörer.

Sista ansökningsdag 2023-10-05.

Mer information och ansökan

Internkommunikatör

Som GöteborgsOperans internkommunikatör arbetar du både strategiskt och operativt. Genom kommunikation stöttar du bolagets strategi-, lednings- och förändringsprocesser och du bidrar i arbetet med GöteborgsOperans arbetsgivarvarumärke.

Sista ansökningsdag 2023-10-06

Mer information och ansökan

Finns det inga lediga tjänster som du är intresserad av?

Nedan kan du skicka en intresseanmälan och registrera ditt CV genom rekryteringsystemet Varbi.

Teaterteknik, tillverkning, administration, foajé eller restaurang: Är du intresserad av tjänster inom teaterteknik, tillverkning, administration, foajé eller restaurang kan du registrera din spontanansökan här.

Musikalartist: Är du intresserad av att arbeta hos oss som musikalartist kan du registrera din spontanansökan här.

Statist: Är du intresserad av att arbeta hos oss som statist kan du registrera din spontanansökan här.

Operasångare, orkestermusiker eller dansare: Är du intresserad av att arbeta hos oss som operasångare, orkestermusiker eller dansare i vårt danskompani, var vänlig mejla personal@opera.se.

Om GöteborgsOperan

GöteborgsOperans vision är att bli ett av norra Europas ledande operahus. Vi arbetar med en bred repertoar av opera, dans, musikal samt konserter. GöteborgsOperan AB är ett helägt bolag inom Västra Götalandsregionen med ca 500 årsanställda. Totalt ges på Stora och Lilla scenen samt i regionen ca 350 föreställningar per år för ca 250 000 besökare. Vi omsätter ca 500 miljoner kronor. GöteborgsOperan är en mångkulturell arbetsplats med ungefär lika många kvinnor som män anställda.