Förrätter
- Tartar på hjortinnanlår, crème på Wrångebäcksost, kantarellsmör, syltad kantarell och kålrot 189 kr
- Crudo på torskrygg, ostronyoghurt, vinägergurka samt jalapeño- och citronvinägrett 189 kr
- Rotsellericarpaccio, lagrad ost, hasselnötsvinägrett och äpple 179 kr
Varmrätter
- Röding – rökt och halstrad, smörbönecrème, bondbönor och beurre blanc med räkor 345 kr
- Långkokt lammbog, örtbakad lammstek, sky från steken, puré på morot och Västerbottensost 335 kr
- Skordalia på rostade pumpafrön, saltbakad rotselleri, confit på äpple, brysselkål och rostad tomatvierge 295 kr
Dessert
- Pavlova med kryddbakad kvittenkräm, citrussallad, choklad cru och karamell på Buddha’s fingercitron 139 kr
- Yuzu och yoghurtsorbet, sesamchoklad, kokostopp, kanderad ingefära och salt kolasås 139 kr
- Operans ekologiska ostar med dagens tillbehör 169 kr
- Kvällens glass/ sorbet 79 kr
- Kvällens chokladtryffel 59 kr
Köksmästaren rekommenderar 645 kr
- Förrätt: Tartar på hjortinnanlår, crème på Wrångebäcksost, kantarellsmör, syltad kantarell och kålrot
- Varmrätt: Röding – rökt och halstrad, smörbönecrème, bondbönor och beurre blanc med räkor
- Dessert: Yuzu och yoghurtsorbet, sesamchoklad, kokostopp, kanderad ingefära och salt kolasås
Gröna Menyn 595 kr
- Förrätt: Rotsellericarpaccio, lagrad ost, hasselnötsvinägrett och äpple
- Varmrätt: Skordalia på rostade pumpafrön, saltbakad rotselleri, confit på äpple, brysselkål och rostad tomatvierge
- Dessert: Yuzu och yoghurtsorbet, sesamchoklad, kokostopp, kanderad ingefära och salt kolasås
Med reservation för eventuella prisändringar.



