Gå till sidans huvudinnehåll

Boka bord

 

Förrätter

  • Tartar på rökt gravad regnbåge, rödbeta, långpeppar, vierge och bakad äggula 189 kr
  • Ljummen vichyssoise med dumpling på långbakad oxkind och kantareller 189 kr
  • Kronärtskocka med gräslöks beurre blanc, tångkaviar, lök och ostbröd 179 kr
    Köp till Kalix Löjrom (20g) 99 kr

 

Varmrätter

  • Smörstekt gös, mousseline på pilgrimsmussla, pumpakrokett, sjökorall, hollandaise på brynt smör och yuzu 345 kr
  • Kyckling och trumpetsvamp, potatispuré, kycklingvelouté, inkokt endiv och vintertryffel 335 kr
  • Svampterrin med crème på mangold, picklad svamp och majrova 295 kr

 

Dessert

  • Canelé med kanelglass, päronterrin, kola och svartavinbärsinkokta päron 139 kr
  • Chokladsandwich med gräddfilspannacotta, inkokta körsbär och chokladcrème 139 kr
  • Operans ekologiska ostar med dagens tillbehör 169 kr
  • Kvällens glass/sorbet 79 kr
  • Kvällens chokladtryffel 59 kr

 

Köksmästaren rekommenderar 645 kr

  • Förrätt: Tartar på rökt gravad regnbåge, rödbeta, långpeppar, vierge och bakad äggula
  • Varmrätt: Smörstekt gös, mousseline på pilgrimsmussla, pumpakrokett, sjökorall, hollandaise på brynt smör och yuzu
  • Dessert: Canelé med kanelglass, päronterrin, kola och svartavinbärsinkokta päron

 

Gröna menyn 595 kr

  • Förrätt: Kronärtskocka med gräslöks beurre blanc, tångkaviar, lök och ostbröd
  • Varmrätt: Svampterrin med crème på mangold, picklad svamp och majrova
  • Dessert: Canelé med kanelglass, päronterrin, kola och svartavinbärsinkokta päron

Med reservation för eventuella prisändringar.

Boka bord

Kontakta GöteborgsOperans Restaurang

E-post restaurang@opera.se
Tel. 031-13 13 00 sedan tryck "3" för att kopplas till restaurangen.

Telefontider bokningsservice

Mån, tis, tors, fre kl. 14.00–16.00
Ons, lör, sön Stängt