Förrätter
- Tartar på rökt gravad regnbåge, rödbeta, långpeppar, vierge och bakad äggula 189 kr
- Ljummen vichyssoise med dumpling på långbakad oxkind och kantareller 189 kr
- Kronärtskocka med gräslöks beurre blanc, tångkaviar, lök och ostbröd 179 kr
Köp till Kalix Löjrom (20g) 99 kr
Varmrätter
- Smörstekt gös, mousseline på pilgrimsmussla, pumpakrokett, sjökorall, hollandaise på brynt smör och yuzu 345 kr
- Kyckling och trumpetsvamp, potatispuré, kycklingvelouté, inkokt endiv och vintertryffel 335 kr
- Svampterrin med crème på mangold, picklad svamp och majrova 295 kr
Dessert
- Canelé med kanelglass, päronterrin, kola och svartavinbärsinkokta päron 139 kr
- Chokladsandwich med gräddfilspannacotta, inkokta körsbär och chokladcrème 139 kr
- Operans ekologiska ostar med dagens tillbehör 169 kr
- Kvällens glass/sorbet 79 kr
- Kvällens chokladtryffel 59 kr
Köksmästaren rekommenderar 645 kr
- Förrätt: Tartar på rökt gravad regnbåge, rödbeta, långpeppar, vierge och bakad äggula
- Varmrätt: Smörstekt gös, mousseline på pilgrimsmussla, pumpakrokett, sjökorall, hollandaise på brynt smör och yuzu
- Dessert: Canelé med kanelglass, päronterrin, kola och svartavinbärsinkokta päron
Gröna menyn 595 kr
- Förrätt: Kronärtskocka med gräslöks beurre blanc, tångkaviar, lök och ostbröd
- Varmrätt: Svampterrin med crème på mangold, picklad svamp och majrova
- Dessert: Canelé med kanelglass, päronterrin, kola och svartavinbärsinkokta päron
Med reservation för eventuella prisändringar.