Gå till sidans huvudinnehåll

Boka bord

 

Förrätter

  • Tartar på hjortinnanlår, crème på Wrångebäcksost, kantarellsmör, syltad kantarell och kålrot 189 kr
  • Crudo på torskrygg, ostronyoghurt, vinägergurka samt jalapeño- och citronvinägrett 189 kr
  • Rotsellericarpaccio, lagrad ost, hasselnötsvinägrett och äpple 179 kr

 

Varmrätter

  • Röding – rökt och halstrad, smörbönecrème, bondbönor och beurre blanc med räkor 345 kr
  • Långkokt lammbog, örtbakad lammstek, sky från steken, puré på morot och Västerbottensost 335 kr
  • Skordalia på rostade pumpafrön, saltbakad rotselleri, confit på äpple, brysselkål och rostad tomatvierge 295 kr

 

Dessert

  • Pavlova med kryddbakad kvittenkräm, citrussallad, choklad cru och karamell på Buddha’s fingercitron 139 kr
  • Yuzu och yoghurtsorbet, sesamchoklad, kokostopp, kanderad ingefära och salt kolasås 139 kr
  • Operans ekologiska ostar med dagens tillbehör 169 kr
  • Kvällens glass/ sorbet 79 kr
  • Kvällens chokladtryffel 59 kr

 

Köksmästaren rekommenderar 645 kr

  • Förrätt: Tartar på hjortinnanlår, crème på Wrångebäcksost, kantarellsmör, syltad kantarell och kålrot
  • Varmrätt: Röding – rökt och halstrad, smörbönecrème, bondbönor och beurre blanc med räkor
  • Dessert: Yuzu och yoghurtsorbet, sesamchoklad, kokostopp, kanderad ingefära och salt kolasås

 

Gröna Menyn 595 kr

  • Förrätt: Rotsellericarpaccio, lagrad ost, hasselnötsvinägrett och äpple
  • Varmrätt: Skordalia på rostade pumpafrön, saltbakad rotselleri, confit på äpple, brysselkål och rostad tomatvierge
  • Dessert: Yuzu och yoghurtsorbet, sesamchoklad, kokostopp, kanderad ingefära och salt kolasås

Med reservation för eventuella prisändringar.

Boka bord

Kontakta GöteborgsOperans Restaurang

E-post restaurang@opera.se
Tel. 031-13 13 00 sedan tryck "3" för att kopplas till restaurangen.

Telefontider bokningsservice

Mån, tis, tors, fre kl. 13.30–15.30
Ons, lör, sön Stängt