Gå till sidans huvudinnehåll

Volvokoncernen vill vara med och bidra till utvecklingen i Biskopsgården. Målet är tydligt. Biskopsgården ska inte längre vara ett särskilt utsatt område, utan i stället präglas av framtidstro och entreprenörskap, en plats där man kan förverkliga drömmar och ha sin egen försörjning. Sång och musik har genom årtusenden varit en lägereld att samlas kring och driva viktiga frågor genom. Nu använder vi den för att skapa förändring i vår närhet!

Tillsammans får vi starkare muskler för att nå ut i till fler

GöteborgsOperan har som uppgift att skapa kultur för alla invånare i regionen och bidra med den positiva kraft den medför. Genom samarbetet med GöteborgsOperan bidrar Volvo till gemenskap och viktiga sammanhang genom scenkonst och möjliggör rätten till kulturupplevelser för alla i regionen.

Volvo är med och bygger en stark och spirande region

Som partner till GöteborgsOperan är Volvokoncernen en del i att stärka regionens och stadens attraktivitet genom ett rikt och inspirerande kulturliv. Tillsammans bidrar vi inte enbart till att göra scenkonsten och det goda som följer med den tillgänglig för fler. I en levande region trivs dessutom kompetenta medarbetare och till den lockas studenter, talanger och entreprenörer. 

Om Volvoconcernen

Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och marin- och industrimotorer.

Volvokoncernens produkter är en del av din vardag. De tar dig till jobbet, de hämtar dina sopor och de gör så att lamporna lyser. Genom våra produkter bidrar vi till att du får mat på bordet, transport till flygplatsen och nybyggda vägar att köra på. Volvokoncernen utvecklar morgondagens kollektivtrafik så att du lätt och snabbt kan ta dig till jobbet eller skolan.