Gå till sidans huvudinnehåll
Konsert

Trettondagskonsert

Inställd p.g.a. sjukdom

 • Längd

  Ca 2 tim. 30 minuter, inkl. paus

 • Scen

  GöteborgsOperan, Stora scenen

 • Genre

  Konsert

 • Pris

  495–695 kr

 • Tillgänglighet

Köp biljetter

Festlig operettkonsert med solister, kör och orkester, smakfull mat och dryck.

Upplev en oförglömlig trettondagsafton, till brädden fylld av fantastisk musik och smakfull mat och dryck. Vinterkvällens skräddarsydda operettkonsert är en njutning för ögon och öron, medan restaurang och barer förser dig med välsmakande menyer.

Smycken ur Läderlappen, Sköna Galathea, Boccaccio, Tiggarstudenten och många fler operetter virvlar förbi i en berättelse där sångarna gör sig redo för att gå på bal.  

Att besöka GöteborgsOperan på trettondagsafton för konsert och bal på Stora scenen är ett uppskattat inslag under helgerna kring årsskiftet. Den här säsongen pausar vi den traditionsenliga balen – men välkomnar som vanligt till en vacker och underhållande konsert.

Mat och dryck

Du väljer själv om du vill toppa kvällen med någonting gott. Restaurangen, Operabaren och caféerna har varsin meny. De flesta matalternativen måste förbokas, och vi rekommenderar dig att göra det i god tid.

Trettondagskonserten är inställd p.g.a. sjukdom. Du som har köpt biljett blir kontaktad under veckan som kommer via e-post eller sms.

Spelplan

Inga träffar