Gå till sidans huvudinnehåll

Premiär för GO club Business!

17 oktober rullar vi ut röda mattan och erbjuder ett tillfälle där nyetablerade verksamheter och de företag som redan funnit sig till rätta kan möta representanter från regionen och staden. Tillsammans med Göteborg & Co, Business Region Göteborg och medverkande från Västsvenska Handelskammaren erbjuder vi en serie möten i en avslappnad miljö med närhet till scenkonsten på GöteborgsOperan.

GO club Business 17 oktober

17.00 Nätverksträff på Lilla scenen.
Göteborg & Co summerar Jubileumsresan som engagerat hela staden. Therese Brusberg, chef för Göteborgs 400-årsjubileum, berättar om uppdraget som har engagerat tusentals människor i en öppen dialog där stadens förvaltningar och bolag, näringslivet, akademi och föreningar har arbetat aktivt. Alla har bjudits in till att delta och dela med sig av sina idéer, initiativ och förslag inför framtiden. Kom och ta del av summeringen av hur Göteborg och göteborgarna har skapat ett internationellt avtryck genom inkludering och delaktighet och lagt grunden för en stadsutvecklingsresa som kulminerat i ett firande för alla.

18.00 Köket och baren öppnar med rätter som tillagas på plats under hela kvällen
19.00 – ca 22.00 Från scenen underhåller stjärnsopranen Sofie Asplund och ett fantastiskt gäng musikalartister som just nu medverkar i publik- och kritikersuccén Wicked på Stora scenen. Tobias Ahlsell, Jesper Blomberg, Julia Carlström, Karin Mårtenson Ghods, Lina Svahn Larsson och David Lundqvist ackompanjeras av Joakim Kallhed på piano, Thomas Allin på bas och Fredrik Duvling på slagverk. Sofie Asplund ackompanjeras av Martin Andersson, piano.

Pris 195 kr inkl. moms

Köp biljetter

Om nätverksträffen

Göteborg & Co genom Therese Brusberg summerar Jubileumsresan som engagerat hela staden
Therese Brusberg, chef för Göteborgs 400-årsjubileum, berättar om uppdraget som har engagerat tusentals människor i en öppen dialog där även stadens förvaltningar och bolag samt sju perspektivgrupper har arbetat aktivt. Alla har bjudits in till att delta och dela med sig av sina drömmar, idéer och förslag inför framtiden. Kom och ta del av summeringen av hur Göteborg och göteborgarna har skapat ett internationellt avtryck genom inkludering och delaktighet och lagt grunden för en stadsutvecklingsresa som kulminerat i ett firande för alla.

Om GO club

Succéserien GO club säljer slut biljetterna bara timmar efter att de har släppts. Konceptet är after work med livemusik. En klubbkväll där du kan ta ett glas, äta gott och upptäcka nya, överraskande musikaliska möten. Musikal, jazz, pop, sånger, poesi, visor – livemusiken på scen blandas med after work-häng, god mat och dryck.

Save the date för nästa GO club Business 17 april!

Vill du bli en del av partnerfamiljen?

Genom partnerskapet är ni med och stärker regionens och stadens attraktionskraft genom ett rikt och inspirerande kulturliv. Tillsammans bidrar vi till att göra scenkonsten, och allt det goda som följer med den, tillgänglig för fler. En levande region får dessutom kompetenta medarbetare att trivas, och lockar studenter, talanger och entreprenörer.

Bli vår samarbetspartner

Är du nyfiken på att närma dig GöteborgsOperan finns vår klubb Röda Mattan där du garanteras härliga möten, nätverk och en exklusiv närhet till scenkonsten.

Välkommen in i Operans värld där människor möts och fantasier blir till upplevelser!