Meny (fr.o.m. 22 april)
Köksmästarens rekommenderade meny
595 kr
Fläderbakad vit sparris, löjrom, ramslöksbearnaise och mandelpotatischips
Grillad kungsfisk, Sandefjordsås på grillad grädde, mandelpotatispuré, friterad lök och grön sparris
Jordgubbsbavaroise, rabarberkräm, vispad vit choklad- och ingefärsganache med mördegsflarn
Operans gröna meny
585 kr
Bakad vattenmelon, syltad pepparrot, cashewmajonnäs, rädisor och wasabivinägrett
Frittata med potatis och blomkål, jalapeñomajonnäs, riven sommartryffel, bakad knipplök och kikärtsflarn
Jordgubbsbavaroise, rabarberkräm, vispad vit choklad- och ingefärsganache med mördegsflarn
À la carte-meny
Förrätter
Fläderbakad vit sparris, löjrom, ramslöksbearnaise och mandelpotatischips
189 kr
Nässelsoppa med confiterad äggula, märgcrunch och nässelolja
189 kr
Bakad vattenmelon, syltad pepparrot, cashewmajonnäs, rädisor och wasabivinägrett
179 kr
Varmrätter
Grillad kungsfisk, Sandefjordsås på grillad grädde, mandelpotatispuré, friterad lök och grön sparris
325 kr
Ossobuco på sous videbakat oxlägg, rökig tomatragu, saffransrisotto och persiljebladssallad
345 kr
Frittata med potatis och blomkål, jalapeñomajonnäs, riven sommartryffel, bakad knipplök och kikärtsflarn
310 kr
Dessert
Jordgubbsbavaroise, rabarberkräm, vispad vit choklad- och ingefärsganache med mördegsflarn
129 kr
Vanilj- och gräddfilssherbet, citronsponge, hallonmousse och yoghurtcrunch
129 kr
Operans ekologiska ostar med dagens tillbehör
169 kr
Kvällens glass/Sorbet
79 kr
Operans chokladtryffel med kvällens smak
59 kr