Gå till sidans huvudinnehåll

Ta med din skolklass till GöteborgsOperan och upplev scenkonst i det stora formatet tillsammans med dina elever. Samtal om det ni ska uppleva och har upplevt kan integreras i det dagliga skolarbetet. Observera att antalet platser är begränsat, så först till kvarn. Skolföreställningarna riktar sig till grundskolor och gymnasium.

Bokningsinformation

Du bokar genom att mejla gruppbiljetter@opera.se eller ringa oss på 031-13 13 00. Ange skolans namn, kontaktperson, telefonnummer och e-postadress vid bokningstillfället. Max 1 klass/ bokning. Observera att vi ej tar emot förhandsbokningar. Se biljettsläpp under respektive föreställning nedan.

 

Tack för denna säsong, inom kort släpps information om skolföreställningar 2024/2025!

 

Vill du få information om våra skolföreställningar?

Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig när vi har en föreställning som vi tror passar just din skolklass.

Guidade turer

Du kan boka en guidad tur för din klass i samband med ert besök för att få en unik inblick bakom kulisserna.

Kontakta guidning@opera.se för information och bokning.

Följ en föreställning

Vill du och din klass följa en av våra uppsättningar på riktigt nära håll? Först kommer vår teaterpedagog till skolan och har en timmes workshop i klassrummet, sedan kommer ni till oss på GöteborgsOperan och ser vårt hus – och kanske kikar vi in på en repetition – och har en workshop om det som föreställningen handlar om. Vid tredje träffen går vi tillsammans på föreställningen.

Varje samarbete kan se olika ut beroende på vilka tider som passar och vad som händer i huset men visst låter det spännande? Ta kontakt med vår teaterpedagog David Oest på david.oest@opera.se så berättar han gärna mer. Observera att antalet klasser är begränsat – först till kvarn!

Kontakt

David Oest

Teaterpedagog

david.oest@opera.se

Anna Karlander

Koordinator Danskompani och Skapa Dans

anna.karlander@opera.se