Gå till sidans huvudinnehåll

Läget just nu

Den pågående pandemin påverkar oss alla. För oss på GöteborgsOperan innebär det inte bara tomma salonger, utan också ett förändrat arbete på och bakom scenen. För att anpassa oss efter den extrema situation vårt samhälle befinner sig i, säkra en trygg arbetsmiljö och erbjuda en hållbar repertoar längre fram, är alla publika evenemang inställda t.o.m. 30 juni 2021. Även GöteborgsOperans Restaurang, café och barer håller stängt.

Biljetter

Vi får många frågor om biljetter och hur det kommer att se ut framöver.

GöteborgsOperan stängde för publik den 12 mars 2020 och så gott som all försäljning till säsongens föreställningar har varit låst. Till ett antal föreställningar hade dock biljetter hunnit säljas innan försäljningen stängde. Biljetter till vårens föreställningar är ännu inte släppta.

Håll dig uppdaterad

Håll dig gärna uppdaterad om kommande biljettsläpp genom att prenumerera på nyhetsbrevet. Där får du också information om utbudet av digitala sändningar, i väntan på liveupplevelser.

Prenumerera till vårt nyhetsbrev genom att använda formuläret längre ner på sidan.

Till dig som köpt/reserverat biljett

Vi kontaktar alla som har köpt eller reserverat biljetter, oftast via e-post. Vår personal arbetar intensivt för att ge bästa möjliga service till er alla.

Vår längtan efter er är fortsatt stark, och det hoppas vi är ömsesidigt. Vi ses i salongerna – de fysiska eller de digitala.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få information om våra föreställningar och vad som händer i och omkring operahuset.