Gå till sidans huvudinnehåll

När släpper ni fler biljetter?

Biljetter till vårens föreställningar släpps den 28 oktober. Undantaget är vårens föreställningar av Kärlek skonar ingen, som släpps den 12 november. Biljetter släpps kl. 10 på opera.se och kl. 12 i biljettkassan i operahuset.

Publikbegränsningarna tas bort den 29 september – vad innebär det?

De lättnader som regeringen och Folkhälsomyndigheten har aviserat ska ske den 29 september innebär att både publiktaket och avståndet mellan sällskap tas bort. Vi får lov att fylla våra salonger och du har större möjlighet att äntligen få uppleva scenkonst igen. 

Vad gör ni för att hjälpa mig att bidra till ett tryggt besök?

Fr.o.m. den 29 september är det varje individs eget ansvar att minska risken för smittspridning. Detta genom att hålla avstånd, tvätta händerna, stanna hemma vid symptom, etc. Vi ber dig som besöker oss att visa hänsyn både vid in- och utpassering och i köer till exempelvis garderoben och våra serveringar.

Vi fortsätter självklart att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Handspritstationer finns utplacerade på flera ställen i foajén, vi tvättar och spritar kontaktytor flera gånger under kvällen och tipsar er gärna om att toaletter finns på alla våningsplan.

Vi uppmanar dig som känner minsta sjukdomssymptom att stanna hemma. Du kan omboka din biljett fram t.o.m. 1 timme före föreställningen.

Läs mer om ombokning här


Kan jag byta min plats i salongen?

Biljettkassan kan hjälpa dig som redan har en biljett att, i mån av plats, byta plats i salongen. Välkommen att kontakta oss på biljetter@opera.se eller 031-13 13 00.

Kan jag köpa abonnemang för säsongen 2021/2022 nu?

Abonnemangen är pausade för säsongen 2021/2022. På grund av det hårda trycket på vår försäljningsavdelning har vi ingen möjlighet att erbjuda abonnemang innevarande säsong, trots lättade restriktioner.

 

Den här sidan uppdateras löpande. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du den senaste informationen snabbt.