Gå till sidans huvudinnehåll
En sångsolist står i en rödorange eld-liknande scenografi, sträcker handen ut mot betraktaren och sjunger

2021/2022

Äntligen! Med full kraft riktar vi ljuset mot en ny säsong. Ett spelår fullt av glödande scenkonst och – framförallt – publik. Välkommen!

Passion, glöd och energi.

På andra sidan sommaren slår vi äntligen upp dörrarna till salongerna och står mer än redo att fylla ditt liv med scenkonst igen. 2021/2022 är en säsong som det slår gnistor om – full av stor dramatik och musik, starka känslor, häpnadsväckande rörelser, berikande upplevelser och minnen för livet. Vi vet att ni har längtat efter att få uppleva gemenskap och livs levande scenkonst minst lika mycket som vi.

”Det är en väldigt speciell känsla att efter den här tiden äntligen få hälsa välkommen igen. Under pandemin har vi hållit kontakten genom att bjuda på digital scenkonst i stället för att mötas live. Men självklart är det med extra glädje vi ser fram emot att komma samman igen på riktigt – på våra scener i Göteborg och Skövde och på regionala och internationella turnéer. Vi vet att ni i publiken längtar lika mycket efter oss som vi efter er. Välkomna tillbaka!”

— Christina Björklund, vd

Premiärer 2021/2022