Gå till sidans huvudinnehåll

Gör skillnad – bli sponsor

Samarbetet med våra sponsorer spelar stor roll för att vi ska kunna skapa scenkonst av högsta klass. Som sponsor arbetar du tillsammans med oss för ett levande, modigt och berörande kulturliv i staden och regionen – för barn, unga och vuxna.

Vill du veta mer om vilka möjligheter som finns? Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig.

Fördelar med sponsorskap

Tillsammans med oss når du årligen vår fysiska publik om 300 000 och vår digitala publik om 850 000 (som besöker opera.se). Målgruppen är bred, inflytelserik och köpstark.

Du kan sponsra och samarbeta med oss på flera sätt.

Mängden exponering och aktivitet beror på sponsornivån och hur vi gemensamt utformar avtalet. Vi ser fram emot att samtala om ditt företags specifika behov och önskemål om innehåll för att kunna skräddarsy ett samarbete.

Huvudsponsor
Operasponsor+
Operasponsor
Sponsor
Sponsor barn och unga
Tag Plats passar både företag och privatpersoner

Se listan över våra befintliga sponsorer

Huset

Som sponsor får du tillgång till GöteborgsOperan som mötesplats. I en inspirerande och attraktiv miljö kan vi skapa kundaktiviteter och specialarrangemang efter dina önskemål.

Förmåner

Erbjudanden och rabatter till medarbetare främjar intern utveckling och personalvård. I avtalet ingår också premiärbiljetter och förtur vid biljettköp till särskilt populära föreställningar. Självklart exponeras också ditt företag i vår foajé, i tryckt material och på vår webbplats.

Festkväll

Varje år bjuder vi in våra sponsorer till en glimrande festkväll. Då samlas representanter från näringsliv, kultur och politik för att mingla, njuta av god mat och dryck och för uppleva en specialkomponerad föreställning. För huvud- och operasponsorer arrangerar vi även en årlig ambassadörsträff dit företagens representanter bjuds in.

Hela Operan för er själva

Med våra stora avtal kommer stora förmåner. Ett exempel är Volvokoncernen som i 27 år har följt GöteborgsOperans resa och den årliga, helabonnerade föreställningen brukar vara mycket uppskattad av Volvos medarbetare. 2021 bjöd dessutom koncernchefen Martin Lundstedt publiken på sin tolkning av Håkan Hellströms låt Valborg - innan ridån gick upp för musikalen Kärlek skonar ingen med musik av Hellström. Det är på GöteborgsOperan de magiska ögonblicken skapas.

Läs fler berättelser om våra samarbeten

Nyfiken?

Vill du veta mer om vilka möjligheter som finns, kontakta oss gärna via länken nedanför.

Kontaktformulär