Gå till sidans huvudinnehåll

Så här gör du för att vara med:

För att delta med ett bidrag behöver du lära dig låten Du ska bli sedd (You Will Be Found) från musikalen Dear Evan Hansen. Du behöver skicka in minst första versen och refrängen men gärna hela låten. Filmklippen sätts ihop till ett filmkollage och det är inte helt säkert att hela ditt klipp kommer med.

Allt material finns längs ner på sidan. Välj om du vill sjunga till Michelles eller Jespers inspelning när du lär dig materialet, eller om du hellre använder dig av noterna.

För att spela in dig själv behöver du ha tillgång till två digitala enheter: En enhet med musiken som du lyssnar på i lurar och en enhet som du filmar dig själv med när du sjunger. Var gärna på en plats där du befunnit dig ofta under pandemin, t. ex. ditt rum. Filma gärna med liggande kamera.

När du spelat in din film skickar du den till skapa@opera.se tillsammans med ditt namn, din ålder och e-postadress samt en selfie. Skriv också vilken del av låten du spelat in.

Deadline

Skicka din film till oss senast 7 juni 2021.
Sista anmälningsdagen uppskjuten på grund av sjukdom.

Filer

Ladda ner noter till Du ska bli sedd som PDF 

Ladda ner text till Du ska bli sedd som PDF

Ladda ner ljudfilen av Michelle som sjunger

Ladda ner ljudfilen av Jesper som sjunger

Ladda ner pianomusiken

Ladda ner klick-/backing track

Du ska bli sedd

Ur musikalen ’Dear Evan Hansen’

Har du frågor?

Mejla gärna till hanna.brehmer@opera.se 

Under pandemiåret som gått har många ungdomar varit isolerade och förlorat sina sociala sammanhang, och många kulturarbetare har inte kunnat utöva sina yrken. Men ingen av oss är ensam i detta. Och tillsammans kan vi ska magi.

Den digitala satsningen Du ska bli sedd ger hopp och sammanhang, både till alla som deltar och till alla som ser och hör videon. Vi är många som känner och upplever samma sak även om vi inte befinner oss på samma plats i livet.

Du ska bli sedd är ett digitalt samverkansprojekt mellan GöteborgsOperan och Kulturskolan Hisingen, våren 2021.

Villkor

Genom att skicka in ett bidrag till Du Ska Bli Sedd godkänner du att GöteborgsOperan behandlar dina personuppgifter i upp till tre år. Videoinspelningen kommer att användas i sociala medier samt på GöteborgsOperans hemsida.

GöteborgsOperan har rätt att klippa materialet och använda det på passande sätt i filmklippet "Du Ska Bli Sedd".

Kontakt

Hanna Brehmer

Musikalartist och projektkoordinator

hanna.brehmer@opera.se