Gå till sidans huvudinnehåll

Beskrivning

GöteborgsOperans verkstäder består av smedja, snickeri, måleri, tapetseri, attribut och rekvisita samt en konstruktionsavdelning. Här arbetar idag ett 30tal personer under ledning av en verkstadschef. Till vårt måleri söker vi nu en ny medarbetare för en tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter

Som dekormålare samarbetar du med scenografer och andra projektbundna personer av olika nationaliteter och skall möta krav på att scendekor uppfyller konstnärliga och funktionella krav. Vi arbetar projektbaserat, vilket innebär att alla bidrar till att färdigställa en produktion. Vi ställer därför höga krav på samarbetsförmåga, flexibilitet och öppenhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har adekvat eftergymnasial utbildning, konstnärlig utbildning eller motsvarande flerårig dokumenterad yrkeskompetens. Du är van att arbeta efter modeller och ritningar och har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Som person är du självständig och strukturerad, innovativ samt har en god kommunikativ förmåga. Du är också van vid att arbeta mot en absolut deadline. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är meriterande likväl om du har kunskaper i något bildbehandlingsprogram samt vana av plastiskt arbete.

Villkor

Tillsvidareanställning 100% med 6 månaders provanställning. Tillträde omgående.

Ansökningsförfarande

Arbetsprov eller länk till hemsida skall bifogas i ansökan. Intervjuer sker löpande.

Sista ansökningsdag 2022-10-03

Ansök här

Kontakt

Victoria Wallenberg
tel. 031-108 123

Facklig företrädare
Mona Lang
tel. 031-108 262