Gå till sidans huvudinnehåll

I fantastiska lokaler i GöteborgsOperans vackra foajé finns GöteborgsOperans Restaurang, i en kreativ och offentlig miljö med många gäster i omlopp.

I restaurangen serveras lunch på vardagar, à la carte i samband med föreställning och vid tillfälle arrangeras större evenemang och banketter. I Operabaren jobbar du sida vid sida med gäster och kollegor och sommartid håller vår populära Sommarveranda öppet.

Göteborgsoperans restaurang är Svanenmärkt och ett stort miljöengagemang genomsyrar det dagliga arbetet.

Vi söker dig som har gästens bästa i fokus och som vill vara delaktig i att skapa en fulländad upplevelse för våra restaurang- och operabesökare. Ditt ansvarsområde är caféverksamhetens utbud som du ansvarar för att löpande utveckla och förnya. Arbetsuppgifter som ingår är planering, bakning, mack-beredning och receptutveckling och i tjänsten finns stora möjligheter att testa nya idéer och utvecklingsförslag till caféverksamheten.

Du är driftig, kreativ och ansvarstagande och har höga ambitioner i såväl tillagning som presentation och du har intresse för ett ekologiskt kök. Du gillar att arbeta självständigt i ett högt tempo och har god planeringsförmåga. Som person är du flexibel, mån om att arbetet fungerar väl i arbetsteamet och du bidrar till en god stämning på jobbet.

Du som söker skall ha

  • Minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet som konditor.
  • Utbildning eller erfarenhet av arbete som kallskänka är meriterande.

Arbetet är förlagt dagtid, helg- och kvällstid, oftast inte senare än till kl 20.00.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid som inleds med en provanställning i 6 månader. Tillträde i augusti 2023 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 31 juli 2023. Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Ansök här

Kontakt

Caféchef Lirim Kurtisi
tel. 031-108 213

HR-specialist Anna Holm
tel. 031-108 071

Facklig företrädare
Lena Lavén, FSF, 031-108 000