Gå till sidans huvudinnehåll

I fantastiska lokaler i operahusets vackra foajé finns GöteborgsOperans Restaurang, en kreativ och offentlig miljö med många gäster i omlopp. Sommartid öppnar vi populära Sommarverandan med bästa solläget vid älvens strand. GöteborgsOperans restaurang är Svanenmärkt och ett stort miljöengagemang genomsyrar det dagliga arbetet.

Under restaurangens paraply finns många olika verksamheter. Här serveras lunch på vardagar och à la carte i samband med föreställning, Operabaren med egen meny och vid tillfälle arrangeras större evenemang och banketter.

Vi söker dig som är serviceinriktad, sätter gästens bästa i fokus och som vill vara delaktig i att skapa en fulländad upplevelse för våra restaurang- och operabesökare.

Du gillar att arbeta självständigt i ett högt tempo samtidigt som du har god samarbetsförmåga och är mån om att arbetet fungerar väl i arbetsteamet. Som person är du initiativrik, flexibel och har ett gott humör. Vi erbjuder ett spännande arbete, med bra arbetstider och förmånliga avtal.

Du som söker skall ha minst 3 års dokumenterad yrkeserfarenhet av servering. Det är meriterande om du har restaurangutbildning samt goda kunskaper om dryck och destillerade drycker.

GöteborgsOperan eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten. Att du har intresse för de konstarter huset representerar är av stort värde.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning om 100% tom 30 april 2023. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetet är förlagt både dag-, helg- och kvällstid. Fackförbundet Scen & Films kollektivavtal gäller.

Ansök här

Kontakt

Hovmästare Mia Stenfelt
tel. 031-108 208

HR-specialist Anna Holm
tel. 031-108 071

Facklig företrädare
Lena Lavén
Fackförbundet Scen och Film
tel. 031-108 000