Gå till sidans huvudinnehåll

Beskrivning

GöteborgsOperans verkstäder består av smedja, snickeri, måleri, tapetseri, attribut och rekvisita samt en konstruktionsavdelning. Här arbetar idag ett 30-tal personer under ledning av en verkstadschef. Till vårt snickeri söker vi nu två nya medarbetare på heltid.

Arbetsuppgifter

Förutom att lyfta fram scenografin måste våra dekorelement vara hanterbara för scenteknikerna och säkra för våra artister, gå att montera ned för turné och lagring samt möjliga att källsortera för återvinning när det till slut är dags för skrotning. Som dekorsnickare samarbetar du med scenografer och andra projektbundna personer av olika nationaliteter och skall möta krav på att scendekor uppfyller konstnärliga och säkra krav. Vi arbetar projektbaserat, vilket innebär att alla bidrar till att färdigställa en produktion. Vi ställer därför höga krav på samarbetsförmåga, flexibilitet och öppenhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad snickare och har minst 3 års erfarenhet av att jobba på maskinsnickeri. Du kan läsa ritningar och är van att lösa uppkomna problem på plats. Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Som person tar du ansvar över ditt egna arbete men jobbar också utan problem i team. Du är säkerhetsmedveten, noggrann samt har en god kommunikativ förmåga. Du förstår vad det innebär att jobba mot absolut deadline och tycker att utmaningar är till för att lösas. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna kvinnliga sökande.

Meriterande om du har

  • vana att jobba med CNC-fräs
  • erfarenhet av att arbetsleda
  • körkort B

Villkor

Tillsvidareanställning 100% med 6 månaders provanställning. Tillträde omgående.

Sista ansökningsdag är den 1 juni 2023.

Ansök här

Kontakt

Marlene Sandblom, 0730-719 218

Facklig företrädare
Anna La Carrubba, 031-108 000 (vxl)