Gå till sidans huvudinnehåll

GöteborgsOperan strävar efter att vara ett av Europas mest intressanta operahus. Verksamheten består av professionella och engagerade medarbetare, avancerad teknik och komplex organisation. Vårt arbetssätt är effektivt och projektorienterat för genomförande av opera, dans, musikal och konsert.

GöteborgsOperans kostym, mask och påkläderiet (KoMaPå) består av skrädderi, specialateljéer, mask/perukateljé och påkläderi. Här arbetar cirka 55 medarbetare: tillskärare, skräddare, modist, läderskräddare och färgare/patinerare, maskörer och påklädare.

 

Arbetsuppgifter

Som inköpskoordinator arbetar du från teknisk kollationering till fine, inom och mellan produktioner på KoMaPå med att planera, koordinera, administrera och dokumentera inköpsarbetet. Du arbetar tillexempel med att tillsammans med produktionsansvariga ta fram textilier, plagg, skor och diverse material för kostymer till vara uppsättningar, lägger beställningar och säkerställer leveranser.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant utbildning inom projektledning eller likvärdigt med inriktning ekonomi, textil och/eller materiallära.

 

Språkkunskaper

Svenska och engelska i tal och skrift

 

Erfarenhetskrav

  • Erfarenhet av liknande roll inom produktionscentrerad verksamhet.
  • Goda IT-kunskaper och systemvana (MS Office och annan programvara som används i rollen)
  • Erfarenhet inom teaterverksamhet och textil materialkunskap är meriterande.

 

Personliga egenskaper

Som person är du självständig, strukturerad och har en god lösningsförmåga. Som person gillar du att samarbeta med andra och är lyhörd. Rollen kräver en god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

GöteborgsOperan strävar efter att vara en öppen arbetsplats och vi arbetar aktivt för en variation bland våra medarbetare.

 

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med provanställning de första 6 månaderna.

Sista ansökningsdag är den 11 augusti. Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Ansök här

 

Kontakt

Sara Di Benedetto
Chef Kostym, Mask, Påklädare
tfn. 031-108 245

Facklig företrädare
Emil Lignell, tfn. 031-108 249