Gå till sidans huvudinnehåll

I GöteborgsOperans vackra foajé finns GöteborgsOperans restaurang, en kreativ och offentlig miljö med många gäster i omlopp.

GöteborgsOperans restaurang är Svanenmärkt och ett stort miljöengagemang genomsyrar det dagliga arbetet. Här serveras lunch på vardagar, à la carte i samband med föreställning, Operabaren med egen meny och vid tillfälle arrangeras större evenemang och banketter. Sommartid öppnar vi populära Sommarverandan med bästa solläget vid älvens strand.

Vi söker dig som sätter gästens bästa i fokus och som vill vara delaktig i att skapa en fulländad upplevelse för våra restaurang- och operabesökare. Du är initiativrik, tar ansvar och delar med dig av dina yrkeskunskaper, och du bidrar till utveckling i köket. Du gillar att arbeta självständigt i ett högt tempo och har god planeringsförmåga. Som person är du flexibel, mån om att arbetet fungerar väl i vårat team och du bidrar till en god stämning på jobbet.

Du som söker skall ha minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet som kock och goda referenser.

Arbetet är förlagt dagtid, helg- och kvällstid, oftast inte senare än till kl. 20.00.

Vi har nu ett ledigt vikariat på heltid med fast månadslön. Tillträde enligt överenskommelse men senast 1 september 2024. Vikariatet är på 6 månader med möjlighet till förlängning.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Ansök här

 

Kontakt

Johan Roos, Köksmästare
johan.roos@opera.se

Facklig företrädare
Lena Lavén, Fackförbundet Scen och Film
tfn 031-108 000