Gå till sidans huvudinnehåll

Beskrivning

GöteborgsOperan strävar efter att vara ett av Europas mest intressanta operahus. Verksamheten består av professionella och engagerade medarbetare, avancerad teknik och komplex organisation. Vårt arbetssätt är effektivt och projektorienterat för genomförande av opera, dans, musikal och konsert.

GöteborgsOperans Kostym, Mask och Påkläderi (KoMaPå) består av skrädderi, specialateljéer, mask/perukateljé och Påkläderi. Här arbetar cirka 55 medarbetare: tillskärare, skräddare, modist, läderskräddare och färgare/patinerare, maskörer och påklädare.

 

Arbetsuppgifter

Som koordinator arbetar du från teknisk kollationering till fine, inom och mellan produktioner på KoMaPå. Arbetet består av att planera, koordinera, administrera och dokumentera arbetet med våra produktioner. Du arbetar bland annat med att planera designers besök och organiserar provningar i projekten. Du ansvarar även för att administrera produktionsunderlag och dokumentation av projekten liksom vid uthyrning eller försäljning av en hel produktion. I rollen rapporterar du till avdelningschef på KoMaPå.
Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant utbildning inom Projektledning eller likvärdigt.

 

Erfarenhetskrav

  • Erfarenhet av liknande roll inom produktionscentrerad verksamhet.
  • Goda IT-kunskaper och systemvana (MS Office och annan programvara som används i rollen)
  • Erfarenhet inom teaterverksamhet och textil materialkunskap är meriterande.

 

Språkkunskaper

Svenska och engelska i tal och skrift.

 

Personliga egenskaper

Som person är du självständig, strukturerad och har en god lösningsförmåga. Som person gillar du att samarbeta med andra och är lyhörd. Rollen kräver även en god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

GöteborgsOperan strävar efter att vara en öppen arbetsplats och vi arbetar aktivt för en variation bland våra medarbetare.

 

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med provanställning de första 6 månaderna. Sista ansökningsdag är den 11 augusti. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Ansök här

 

Kontakt

Sara Di Benedetto
Chef Kostym, Mask, Påklädare
tfn 031–10 8245

Facklig företrädare
Emil Lignell, tfn 031-10 8249