Gå till sidans huvudinnehåll

Verkstad

Beskrivning

GöteborgsOperans verkstäder består av smedja, snickeri, måleri, tapetseri, attribut och rekvisita samt en konstruktionsavdelning. Här arbetar idag 28 personer under ledning av en verkstadschef och teknisk produktionsledare. Efter ett pandemi-år med inställd verksamhet planerar vi nu för att öppna upp igen och söker därför 2 st attributmakare/rekvisitörer.

Arbetsuppgifter

Du är en av sju attributmakare/rekvisitörer som tillsammans med ansvarig för specialeffekter utgör enheten Rekvisita. På GöteborgsOperan kommer du att arbeta produktionsbundet med framtagning av dekorrekvisita, handrekvisita och attribut till våra produktioner. Du följer ”din” produktion från idéstadiet till sista föreställning och arbetar med så väl tillverkning/anskaffning som deltagande vid repetitioner och föreställningar kvällar och helgar för att se till att rekvisitan finns på plats. Arbetet ställer höga krav på samarbetsförmåga, flexibilitet och öppenhet.

Kvalifikationer

  • Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete som attributmakare/rekvisitör och/eller dokumenterad relevant utbildning för befattningen.
  • Teknisk kunskap och uppfinningsrikedom.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Körkort B är meriterande.

Som person trivs du i en aktiv och kreativ miljö och tycker om att arbeta i team, men har också god förmåga att arbeta självständigt. Du har en konstnärlig nyfikenhet och kan hantera ett högt arbetstempo med en absolut deadline. Du är strukturerad och har god social kompetens samt kan bemöta människor på ett bra sätt. 

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och dina tekniska kvalifikationer.

Villkor

Schemaläggning över sex dagar per vecka, dag/kväll och helg.

Tjänsterna är en visstidsanställning på 50% under perioden 9 augusti till 31 december samt en 100% visstid 9 augusti till 9 juni 2022. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, då vi intervjuar löpande.

GöteborgsOperan eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansök här

Kontakt

Victoria Wallenberg
Chef Dekor, Verkstäder
tel. 031–10 81 23

Facklig företrädare
Anna la Carrubba
tel 031-10 81 94