Gå till sidans huvudinnehåll

Beskrivning

Till vårt dekormåleri söker vi nu en ny medarbetare. Göteborgsoperans verkstäder består av smedja, snickeri, måleri, tapetseri, attribut och rekvisita samt konstruktionsavdelning. Här arbetar idag ett knappt 30tal personer under ledning av verkstadschef och teknisk produktionsledare.

Arbetsuppgifter

Som dekormålare kommer du att jobba nära en produktionsansvarig dekormålare och förväntas stötta och följa dennes direktiv och önskemål. Arbetsuppgifter är i huvudsak att måla dekor, fonder, golv och skulptur. Vi arbetar projektbaserat och i nära samarbete med övriga yrkesgrupper och vi ställer därför höga krav på din samarbetsförmåga samt att du är leveransfokuserad och kunnig inom dekormåleri, färg och form.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom dekormåleri, konstnärlig utbildning eller motsvarande flerårig dokumenterad yrkeskompetens som dekormålare. Du är van att arbeta efter modell och har god kännedom om material, färg och form och du har förmåga att uttrycka dig och kommunicera om dekormåleri. Du talar svenska och/eller engelska flytande

Som person ska du kunna jobba mot absolut deadline och du har förmåga att ställa om när prioriteringar och förutsättningar ändras. Du är duktig på att samarbeta och är intresserad av och har förståelse för scenkonst. Att arbeta som dekormålare på ett teaterhus av GöteborgsOperans storlek innebär att man jobbar i stora format och du behöver vara tålig och uthållig då arbetet kan vara fysiskt ansträngande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är meriterande liksom tidigare arbete som dekormålare på teater.

Villkor

100% visstidsanställning under januari t.o.m. maj 22, (tillträde kan komma att ske tidigare eller senare efter överenskommelse)

Intervjuer sker löpande.

Anställningen avslutas 2022-06-30

Ansök här

Kontakt

Victoria Wallenberg
Chef Dekor/Verkstäder
tel. 031–10 8123

Facklig företrädare
Ylva Thorén, FSF
tel. 031-108268

Sista ansökningsdag 2021-12-15