Gå till sidans huvudinnehåll

Arbetsuppgifter

Din roll som ljustekniker på GöteborgsOperan kommer vara att ha fokus på ljusprogrammering och att köra föreställningar från kontrollrummet. I arbetet ingår även ljusriggning, felsökning och service.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning i ljusteknik (eller liknande erfarenhet) och har en gedigen erfarenhet av ljusbordsprogrammering, nätverk, video, olika mediaservrar och elkunskap, gärna inom teaterbranschen. Du är trygg med att felsöka i ljussystem och nätverk.

God erfarenhet av arbete med ETC Eos-ljusbord, ETC-sensorsystem och visualisering inom ljus är en stor merit för tjänsten.

Som person är du samarbetsinriktad, initiativtagande och metodisk. Du trivs i en aktiv och kreativ miljö, tycker om att arbeta i team där du är bra på att skapa goda sociala relationer, samtidigt som du har en god förmåga att arbeta självständigt. Vi fäster stor vikt på sociala färdigheter.

Villkor

Sista ansökan är den 18 maj 2022. Tjänsten är ett vikariat fr.o.m. 1 augusti 2022 t.o.m. 19 februari 2023

Schemaläggning är möjlig sex dagar per vecka, dag/kväll och helg.

GöteborgsOperan eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför vår verksamhet. Därför ser vi gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Ansök här

Kontakt

Joel Björberg, avdelningschef
tel. 031-108 143

Facklig företrädare
Frida Goodrich, tel. 031-108 136