Gå till sidans huvudinnehåll
Övrigt

Guidade turer

Välkommen in bakom kulisserna!

Köp biljetter

Varför har vi tv-apparater på balkongen? Vad händer i blackouten? Går det att överrösta en orkester utan mikrofon? Svaren får du på den guidade turen som tar dig bakom scen och salong.

Smed, målare, elektriker, påklädare, kock, snickare, tillskärare, naprapat, elektriker, webmaster, perukmakare, inspicient och patinerare. Det är några av alla 90 olika yrken som finns på GöteborgsOperan. Följ med in bakom kulisserna och upptäck medarbetarna som aldrig syns på scenen.

Priser

Vuxna, 100 kr/st
Barn 6–20 år, 50 kr/st
Barn 0–5 år, gratis

Gruppbokningar

Är ni en grupp kan ni boka en egen guidad tur en tid och dag som passar just er. Du kan skicka e-post till guidning@opera.se för information och bokning. Eller ring oss på 031-13 13 00.

Öppen guidad tur 14 maj kl 13.00

”Att få ge människor en inblick i vårt arbete är spännande och roligt”, säger guiden och tidigare sångaren Susanne Albertus. ”Alla turer blir lite olika beroende på vad gruppen är intresserad av och vad som händer i huset just då. Ibland blir jag lika överraskad som besökarna.”

Över 400 000 besökare har redan gått den guidade turen. Vi lovar dig en upplevelse utöver det vanliga. Välkommen in bakom kulisserna!

Biljettpriser som listat ovan, begränsat antal platser.

Köp biljett

Foto:  Mats Bäcker

Kalender

Inga träffar