Gå till sidans huvudinnehåll

Sponsorskap

Tillsammans inleder vi ett nära och långsiktigt samarbete till fördel för båda parter.

Du kan sponsra och samarbeta med GöteborgsOperan på fyra olika nivåer. Välj mellan att bli huvudsponsor, operasponsor, sponsor eller prova en form som vi kallar Tag Plats (se nedan). Vi skräddarsyr också olika former av näringslivssamarbeten.

Fördelar för dig som sponsor

Tillsammans med GöteborgsOperan når du årligen vår fysiska publik om 300 000 besökare och vår digitala publik om 850 000 (som besöker opera.se). Det är en bred, inflytelserik och köpstark målgrupp.

Mängden exponering och utrymme beror på vilken nivå du väljer och hur vi tillsammans utformar avtalet. Oavsett nivå bidrar sponsorskapet och vårt utbyte till långsiktiga satsningar för ökad konkurrenskraft i regionen.

Som sponsor exponeras ditt företag i foajén, i tryckt material och på GöteborgsOperans webbplats. Du får tillgång till en inspirerande och attraktiv mötesplats där vi skräddarsyr kundaktiviteter och specialarrangemang efter dina önskemål. Genom erbjudanden och rabatter till dina anställda boostar du intern utveckling och personalvård. I avtalet ingår premiärbiljetter och förtur vid biljettköp till attraktiva föreställningar.

Varje år bjuder vi in våra sponsorer till GöteborgsOperans festkväll. Här samlas representanter från näringsliv, kultur och politik för att mingla, njuta av god mat och dryck och uppleva en specialkomponerad föreställning. För huvud- och operasponsorer arrangerar vi även en årlig ambassadörsträff dit företagens representanter bjuds in.

Tag plats

Tag plats passar både företag och privatpersoner. Med Tag plats når du god exponering i GöteborgsOperans foajé och på vår webbplats. Du blir inbjuden till säsongens festkväll – en höjdpunkt för det västsvenska näringslivet där alla sponsorer och partners träffas för att njuta av festprogrammet i salong och foajé. Du får två fria biljetter till fyra premiärer per säsong, förtur vid biljettköp till attraktiva föreställningar och specialkomponerade erbjudanden under säsongen.

 

Kontaktformulär

Jag vill gärna veta mer om vilka möjligheter som finns. Kontakta mig!