Gå till sidans huvudinnehåll

Som företag eller grupp kan du välja bland flera unika upplevelser, som att kombinera ett föreställningsbesök med en spännande introduktion eller guidad tur. I vår restaurang, med panoramautsikt över Göta Älv, äter och dricker ni gott i samband med besöket. Vi hjälper dig att sy ihop en oförglömlig helhetsupplevelse för dina anställda, medlemmar, kunder eller annan grupp som du vill samla.

Kontakta oss så berättar vi mer om alla möjligheter!

Intresseanmälan

Grupprabatt

Vi erbjuder grupprabatt! Du som vid ett och samma tillfälle köper minst 15 biljetter till samma föreställning på Stora scenen (ord. vuxenpris) får 10 % rabatt. Du bokar dina biljetter genom att mejla gruppbiljetter@opera.se eller ringa oss på 031-13 13 00.

Aktiviteter

Guidning

Önskar du och din grupp en unik och spännande inblick i arbetet bakom scenen? Smed, målare, elektriker, påklädare, snickare, tillskärare, naprapat, perukmakare, inspicient och patinerare. Det är några av alla 90 olika yrken som finns på GöteborgsOperan. Vi gör vårt bästa för att skräddarsy en guidning som passar just er. Välkommen in bakom kulisserna!

Introduktion

Är ni nyfikna och vill veta mer om föreställningen som ni ska se? Då kan vi erbjuda er grupp en alldeles egen introduktion. Kontakta guidning@opera.se för information och bokning eller ring oss på 031-13 13 00.

Mat & dryck

Kärlek till mat och dryck, ekologisk övertygelse och omsorg om varje detalj. Förgyll besöket med en måltid i vår spatiösa restaurang eller i Operabaren, vår stjärna två trappor upp. Vi skräddarsyr ert besök utifrån era önskemål och er budget.

Kontakta restaurangbokningsservice via telefon 031-131 300 eller restaurang@opera.se.