Gå till sidans huvudinnehåll

Kormästare (föräldravikariat)

GöteborgsOperan söker vikarierande kormästare till GöteborgsOperans kör som består av 46 heltidsanställda korister. Sista ansökningsdag är 7 maj 2021.

Mer information och ansökan

 

Stämledare Viola

GöteborgsOperan söker Stämledare Viola till GöteborgsOperans orkester med tillträde våren 2022. Provspelningens 1:a omgång sker genom Youtube-länkar senast 15 augusti 2021.

Mer information och ansökan

 

Stämledare Violin 2

GöteborgsOperan söker Stämledare Violin 2 till GöteborgsOperans orkester med tillträde våren 2022. Provspelningens 1:a omgång sker genom Youtube-länkar senast 15 augusti 2021.

Mer information och ansökan

 

Finns det inga lediga tjänster som du är intresserad av?

Är du intresserad av tjänster inom teaterteknik, tillverkning, administration, foajé eller restaurang? Här kan du skicka en intresseanmälan och registrera ditt CV genom rekryteringsystemet Varbi.

Registrera din spontanansökan i Varbi här  

Vill du lämna en intresseanmälan till de konstnärliga avdelningarna såsom dans, opera, musikal och orkester, var vänlig och mejla personal@opera.se

Om GöteborgsOperan

GöteborgsOperan är ett modernt och nytänkande operahus som kännetecknas av professionalism och engagemang. Visionen är att bli ett av norra Europas ledande operahus.

Vi arbetar med en bred repertoar av opera, nutida dans, musikal och konsert. GöteborgsOperan AB är ett helägt bolag inom Västra Götalandsregionen med ca 500 årsanställda och är en viktig del i regionens utveckling. På Stora och Lilla scenen samt i regionen ges totalt ca 400 föreställningar per år för ca 225 000 besökare. Vi omsätter ca 450 miljoner kronor där ca 25 % är egenfinansiering. GöteborgsOperan är en mångkulturell arbetsplats med ungefär lika många kvinnor som män anställda.

A stage hand works clearning the stage - photo taken from a low angle up towards the stage lights in the roof.

I bild:  Michael Mennell|Foto:  Mats Bäcker