Gå till sidans huvudinnehåll

Audition: Baryton/Basar till GöteborgsOperans herrkör

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med inledande provår från 1 juli 2022. Sista ansökningdag 26 september.

Mer information och ansökan

 

Herrskräddare

Till Kostym och maskavdelningen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med provanställning de första 6 månaderna. Sista ansökningsdag den 12 september 2021.

Mer information och ansökan

 

Serveringspersonal, vikariat och extrapersonal

Sista ansökningsdatum 25 september 2021.

Mer information och ansökan

 

Finns det inga lediga tjänster som du är intresserad av?

Är du intresserad av tjänster inom teaterteknik, tillverkning, administration, foajé eller restaurang? Här kan du skicka en intresseanmälan och registrera ditt CV genom rekryteringsystemet Varbi.

Registrera din spontanansökan i Varbi här  

Vill du lämna en intresseanmälan till de konstnärliga avdelningarna såsom dans, opera, musikal och orkester, var vänlig och mejla personal@opera.se

Om GöteborgsOperan

GöteborgsOperan är ett modernt och nytänkande operahus som kännetecknas av professionalism och engagemang. Visionen är att bli ett av norra Europas ledande operahus.

Vi arbetar med en bred repertoar av opera, nutida dans, musikal och konsert. GöteborgsOperan AB är ett helägt bolag inom Västra Götalandsregionen med ca 500 årsanställda och är en viktig del i regionens utveckling. På Stora och Lilla scenen samt i regionen ges totalt ca 400 föreställningar per år för ca 225 000 besökare. Vi omsätter ca 450 miljoner kronor där ca 25 % är egenfinansiering. GöteborgsOperan är en mångkulturell arbetsplats med ungefär lika många kvinnor som män anställda.

A stage hand works clearning the stage - photo taken from a low angle up towards the stage lights in the roof.

I bild:  Michael Mennell|Foto:  Mats Bäcker