Gå till sidans huvudinnehåll

Wicked

Information om audition till Wicked kommer att publiceras i augusti. Inga anmälningar tas emot före dess. När det är aktuellt kommer all anmälan att ske via denna sida.

Läs mer om Wicked

 

Ljustekniker (vik.)

Vi söker en vikarie på 100%. Du kommer bli en del av en grupp på 18 ljustekniker i den tekniska enheten. Genom alla repetitioner bistår vi ljusdesignern och regissören, så att varje föreställning lever upp till den skapade tekniska och konstnärliga idén.

Sista ansökningsdag 2022-05-18

Mer info och ansökan

 

Konstruktör

Göteborgsoperan söker konstruktör. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillsättning under augusti månad.

Sista ansökningsdag 2022-05-20

Mer info och ansökan

 

Extra café- och garderobspersonal

Vi söker dig som är serviceinriktad, sätter gästens bästa i fokus och som vill vara delaktig i att skapa en fulländad upplevelse för våra café/restaurang- och operabesökare.

Sista ansökningsdag 2022-05-31

Mer info och ansökan

 

Finns det inga lediga tjänster som du är intresserad av?

Är du intresserad av tjänster inom teaterteknik, tillverkning, administration, foajé eller restaurang? Här kan du skicka en intresseanmälan och registrera ditt CV genom rekryteringsystemet Varbi.

Registrera din spontanansökan i Varbi här  

Vill du lämna en intresseanmälan till de konstnärliga avdelningarna såsom dans, opera, musikal och orkester, var vänlig och mejla personal@opera.se

Om GöteborgsOperan

GöteborgsOperans vision är att bli ett av norra Europas ledande operahus. Vi arbetar med en bred repertoar av opera, dans, musikal samt konserter. GöteborgsOperan AB är ett helägt bolag inom Västra Götalandsregionen med ca 500 årsanställda. Totalt ges på Stora och Lilla scenen samt i regionen ca 350 föreställningar per år för ca 250 000 besökare. Vi omsätter ca 500 miljoner kronor. GöteborgsOperan är en mångkulturell arbetsplats med ungefär lika många kvinnor som män anställda.

 

A stage hand works clearning the stage - photo taken from a low angle up towards the stage lights in the roof.

I bild:  Michael Mennell|Foto:  Mats Bäcker