Gå till sidans huvudinnehåll

GöteborgsOperans Restaurang innefattar kök, à la carte-restaurang, café, garderober, Operabaren och personalmatsal. Dessutom ansvarar vi för speciella arrangemang och publika evenemang. Sommartid öppnar vi vår populära uteservering, Sommarverandan. På GöteborgsOperans Restaurang kan du äta med gott samvete – vår miljöfilosofi genomsyrar allt arbete och bekräftas av Nordens främsta miljömärkning: Svanen.

GöteborgsOperans Restaurang ingår i marknadsenheten.

Kristina Hauge

Resturangchef

Café och garderob

Lirim Kurtisi, Chef café och garderob

Service

Mia Stenfelt, Hovmästare
Josué Morales, Hovmästare
Damjano Agalliu, Servis
Kheyamn Azadikhah, Servis
Sanna Lönn, Servis
Camilla Olsson, Servis

Kök och personalmatsal

Johan Roos, Köksmästare
Lisa Cederberg, Sous chef
David Berhane, Diskare
Mats Borg, Serveringspersonal
Abdel Darsane, Diskare
Michael Goddwin, Kock
Marlene Hammerström, Kallskänka
Fredrik Henry, Kock
Christoffer Hjelm, Kock
Helen Johansson, Pastry chef
Jens Karlsson, Kock
Therese Montacar, Restaurangbiträde

Kontakta GöteborgsOperans Restaurang

E-post restaurang@opera.se
Tel. 031-13 13 00 sedan tryck "3" för att kopplas till restaurangen.

Telefontider bokningsservice

Mån, tis, tors, fre kl. 14.00–16.00
Ons, lör, sön Stängt

Frågor och svar om mat och dryck

Hur bokar jag bord i restaurangen?

Serverar ni vegetarisk kost?

Kan jag äta i er restaurang utan biljett?

Kan jag förbeställa mat och dryck till pausen?

Får jag ta med mig egen mat eller dryck?

Får jag äta och dricka i salongen?  

Hur gör jag om jag har en matallergi eller matintolerans?

Var ligger Operabaren?