Gå till sidans huvudinnehåll

Wicked

Information om audition till Wicked kommer att publiceras i augusti. Inga anmälningar tas emot före dess. När det är aktuellt kommer all anmälan att ske via denna sida.

Läs mer om Wicked

Teatertekniker

Vi söker en teatertekniker till scengruppen. Sista ansökningsdag 2022-07-24

Mer information och ansökan

Ungdomskören Äldre

Just nu söker vi 4 tenorer och 3 basar till Ungdomskören Äldre. Är du intresserad av att söka till kören maila ida.hamra@opera.se

Timpani, alt. stämledare

GöteborgsOperans orkester söker Timpani, alternerande stämledare med plikt att spela slagverk. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde januari 2023 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag 2022-09-01

Mer information och ansökan

 

Finns det inga lediga tjänster som du är intresserad av?

Är du intresserad av tjänster inom teaterteknik, tillverkning, administration, foajé eller restaurang? Här kan du skicka en intresseanmälan och registrera ditt CV genom rekryteringsystemet Varbi.

Registrera din spontanansökan i Varbi här

Vill du lämna en intresseanmälan till de konstnärliga avdelningarna såsom dans, opera, musikal och orkester, var vänlig och mejla personal@opera.se

Om GöteborgsOperan

GöteborgsOperans vision är att bli ett av norra Europas ledande operahus. Vi arbetar med en bred repertoar av opera, dans, musikal samt konserter. GöteborgsOperan AB är ett helägt bolag inom Västra Götalandsregionen med ca 500 årsanställda. Totalt ges på Stora och Lilla scenen samt i regionen ca 350 föreställningar per år för ca 250 000 besökare. Vi omsätter ca 500 miljoner kronor. GöteborgsOperan är en mångkulturell arbetsplats med ungefär lika många kvinnor som män anställda.

 

A stage hand works clearning the stage - photo taken from a low angle up towards the stage lights in the roof.

I bild:  Michael Mennell|Foto:  Mats Bäcker